UitjesBureau.nl Vebon

De leukste uitjes van Amsterdam

Amsterdam, de meest inspirerende stad van de wereld.  Uitgebreid Shoppen, musea en rondvaarten zijn de populairste uitjes in Amsterdam. Of bent u juist niet op zoek naar de geheimen van Amsterdam? Onze Amsterdam experts zitten klaar voor goed advies en organiseren ieder uitje met enorm veel passie.

Uw uitje in Amsterdam is bij ons in goede handen.

Heeft u advies nodig bij het vinden van het leukste (bedrijfs) uitje voor uw gezelschap in Amsterdam? Met uw wensen en budget en de jarenlange ervaring van al onze professionele Amsterdamse medewerkers, komt u samen tot de juiste invulling voor uw uitje. bel: 020 - 675 23 92.

Veel gestelde vragen over uitjes in Amsterdam.

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over uitjes in Amsterdam. Zit uw vraag hier niet tussen? Kijk dan eens bij FAQ of neem telefonische contact met ons op.

1. Wat is het BTW percentage op de uitjes?
Dit kan per uitje verschillen: of 6% of 21%.

2. Hoe lang van te voren moet ik reserveren?
Minimaal 3 weken, maar last minute kan vaak ook, maar dan is het mogelijk dat er geen plaats meer is op de gewenste datum.

3. Kunnen we als kleine groep aansluiten bij andere groepen?
Nee, dit is niet mogelijk. Wij bieden alleen uitjes aan exclusieve groepen.

4. Hoe laat kunnen we starten?
U kunt uw start tijd zelf bepalen.

5. Op welke dagen kunnen de uitjes plaatsvinden?
Alle dagen die u maar wilt. In Amsterdam is alles mogelijk.

6. Kunnen wij met minder personen dan aangegeven komen?
Ja dat kan, u dient alleen wel te betalen voor het minimale aantal.

7. Is het mogelijk om een diner/lunch toe te voegen aan ons uitje?
Dit is zeker mogelijk. We kunnen bijna alles aan uw wensen aanpassen.

8. Kunnen wij zelf een arrangementen samen stellen van diverse onderdelen?
Jazeker kan dat! Graag zelf, want dan weten wij waar uw voorkeuren liggen.

9. Zijn er ook uitjes voor een kleiner budget?
Ja, voor alle budgetten kunnen wij leuke uitjes organiseren. De uitjes starten bij 17,50 euro p.p.

Voor andere of persoonlijke vragen over uw uitje Amsterdam belt u direct naar Amsterdamse Uitjes op 020 - 675 23 92. Wij helpen u graag met het samenstellen van het leukste uitje!

Voorbeelden uitjes in Amsterdam:

Pubquiz
Een Pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams van ongeveer 4 á 5 personen het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films, etc. Wij zorgen ervoor dat de vragen aansluiten bij het deelnemersveld, en desgewenst kan er een Pubquiz “op maat” gemaakt worden, met bijvoorbeeld een speciale vragenronde over een bepaalde stad of bedrijfstak.

Recensie:
"De pubquiz, een hilarisch uitje Amsterdam waar we erg veel gelachen hebben. Met onze voetbal vereniging hebben we dit uitje in Amsterdam gedaan. De drank maakte het de quiz nog veel leuker! Echt een aanrader."


Kroegentocht
De gezelligste buurt van Nederland is de Amsterdamse Jordaan met meer dan 65 kroegen. De ideale plaats voor een kroegentocht. Puzzelend of met onze gids komt u in de bekendste cafés. Maar ook zeker in de niet ontdekte kleine cafés van deze volksbuurt.

In teamverband gaat u op zoek naar de gezelligste tweede huiskamers van vele Amsterdammers. Dit programma is dé manier om kennis te maken met de bekende Jordanese gezelligheid. De tocht is inclusief drie consumpties per persoon.

Recensie:
"Vorige week hebben wij een kroegentocht gedaan door de Jordaan in Amsterdam. Ik was, als organisator, bang dat de mensen die zelf uit Amsterdam komen dit niet leuk zouden vinden. Gelukkig had ik het verkeerd. Iedereen heeft een top avond gehad en onze gids heeft ons super veel verteld en goed vermaakt. Helaas regende het wel erg hard maar met de poncho was dat niet echt een probleem. Vooral bij de Blauwe Pan werden we heel erg gastvrij ontvangen. Amsterdamseuitjes bedankt."

Rondleiding Amsterdamse Wallen
Wanneer is het eerste Meisje van Plezier hier begonnen? Hoeveel verdienen de Dames van Plezier per dag? Welke bekende Nederlanders drinken hier regelmatig een biertje? U weet het antwoord op deze en meer vragen na deze intrigerende rondleiding over de Amsterdamse Wallen!

Recensie:
"Feest 50 jaar van me vader. Waren met mannetje of 30. Hebben verzamelt in Amsterdam. Door het ontbreken van de spullen kregen we eerst een kleine rondleiding over de wallen van Hans. Daarna begon de speurtocht over de wallen die iedereen erg leuk vondt. Vervolgens gingen we klootschieten. Een paar kloten vielen in de gracht. Een had hem er zelfs weer uitgehaald. We kregen een rugzakje mee met wat spullen en een lekker chocolaatje. We misten alleen wel wat drinken. Iedereen vondt het erg leuk en gezellig. Daarna nog lekker gegeten in L'Opera. Dit was prima. Aad en Hans erg bedankt voor de leuke middag!"


Andere steden waar wij uitjes organiseren.

Naast uitjes in Amsterdam organiseren wij ook uitjes in Utrecht, Groningen, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Haarlem, Alkmaar, de Wadden en Maastricht.

Strijden en speuren op de Wallen

Strijden en speuren op de Wallen

Altijd al nieuwsgierig geweest naar de Red Light District maar durfde u niet eerder een kijkje te nemen? U gaat in teams een spannend spel spelen op de Wallen. Alle geheimen van dit stu...

Lees meer
Rondleiding de Pijp, lunch & House of Bols

Rondleiding de Pijp, lunch & House of Bols

Even buiten het centrum krijg u een rondleiding door het onaangetaste oud Amsterdam: De Pijp. Na een heerlijke lunch beleeft u een spectaculaire ontdekkingsreis van smaak...

Lees meer
Van zakelijk naar vermakelijk in hartje Amsterdam

Van zakelijk naar vermakelijk in hartje Amsterdam

Een dag in Amsterdam waarbij op een originele manier een brug wordt geslagen tussen een zakelijk ochtendprogramma en unieke teambuilding! 

Lees meer