Uitjes.nl Vebon

Vacatures AmsterdamseUitjes / Uitjes.nl

Wij zijn het hele jaar door op zoek naar acteurs, gidsen en begeleiders die bij het leukste evenementenbureau van Amsterdam willen werken!

Stage: Sales Assistent Amsterdam

Stel het ideale arrangement voor de klant samen en verkoop steeds meer originele uitjes! Met klanten als AZ, KPMG en StudentenWerk wordt jouw stageplek op onze salesafdeling een uitdagende en leerzame werkplek. Ben jij die commerciële tijger die ook van gezelligheid houdt? Kijk dan hier voor meer informatie!

Stage: Operationeel talent gezocht!

Plezier in je job, gecombineerd met heel hard werken, hebben wij hoog in het vaandel staan. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste stagiaires voor onze uitvoerende afdeling van Uitjes.nl! De gehele organisatie van diverse uitjes in Amsterdam en omgeving liggen in jouw handen!

Stagiair(e)s FeestProducties en Styling.nl gezocht!

FeestProducties.nl en Styling.nl zijn onze afdelingen waar de grote feesten, evenementen en beurzen worden georganiseerd. We zoeken een topstagiair(e) die van aanpakken weet en goed inzicht heeft in de organisatie van deze evenementen. Uiteraard ben je zelf aanwezig bij het geboekte resultaat!

Stage: Administratief Medewerker

De administratie van PromoPodium is per september 2011 weer op zoek naar nieuwe aanwinsten voor dit topteam! Weet jij (bijna) alles van crediteuren, debiteuren, nota's en kasboeken? Wil jij werken bij één van de grootse Uitjesbureaus van Nederland? Dan is dit dé stage die je zoekt! Kijk hier voor meer informatie!