Uitjes.nl Vebon

Vacatures AmsterdamseUitjes / Uitjes.nl

Wij zijn het hele jaar door op zoek naar acteurs, gidsen en begeleiders die bij het leukste evenementenbureau van Amsterdam willen werken!

Stagiair(e)s Event Assistant bij Uitjes.nl

Voor onze Event Managers van Uitjes.nl (onderdeel van PromoPodium.nl) zijn wij op zoek naar enthousiaste stagiair(e)s! Uitjes.nl ziet toe op kwalitatief hoogwaardige stadsuitjes en evenementen in geheel Nederland. Uitjes.nl heeft vijf vestigingen: Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Rotterdam en Groningen en heeft 20 vaste medewerkers.

Stagiair(e)s FeestProducties en Styling.nl gezocht!

FeestProducties.nl en Styling.nl zijn onze afdelingen waar de grote feesten, evenementen en beurzen worden georganiseerd. We zoeken een topstagiair(e) die van aanpakken weet en goed inzicht heeft in de organisatie van deze evenementen. Uiteraard ben je zelf aanwezig bij het geboekte resultaat!

Stage: Administratief Medewerker

De administratie van PromoPodium is per september 2011 weer op zoek naar nieuwe aanwinsten voor dit topteam! Weet jij (bijna) alles van crediteuren, debiteuren, nota's en kasboeken? Wil jij werken bij één van de grootse Uitjesbureaus van Nederland? Dan is dit dé stage die je zoekt! Kijk hier voor meer informatie!