Canal Escape Game – Escape Room op de grachten van Amsterdam

Prijs vanaf € 39,50 p.p. excl. BTW

De Escape Room staat erom bekend dat u moet samenwerken en improviseren om als eerste te ontsnappen. Wij hebben navigatie, stuurmanskunst en het doolhof aan grachten en bruggen waar Amsterdam bekend om staat hieraan toegevoegd. Het resultaat? Canal Escape Game. Uw eigen Escape Room op de Amsterdamse grachten. In plaats van passagier op een bekende rondvaartboot gaat u nu zelf als kapitein aan boord om de uitweg te vinden… Een unieke ervaring Amsterdam en uw groepsgenoten anders te leren kennen tijdens een spannend groepsuitje.Heeft u ook zin om als eerste te ontsnappen aan het Amsterdamse grachtendoolhof? Vraag dan nu vrijblijvende informatie of een optie aan op de Canal Escape Game – het leukste grachtenspel van Amsterdam!

Hoe werkt de Canal Escape Room in Amsterdam?

We verzamelen met alle deelnemers aan het groepsuitje op een centrale plek. Daar verdelen we de groep in teams en ontvangt u een uitgebreide speluitleg. Vervolgens is het zaak om met uw elektrische sloep het water op te komen. Met uw team, onze Tablet en speciale  ‘Canal Escape App’ gaat u zo snel mogelijk door de grachten van Amsterdam. Het zal niet lang duren of u bent verdwaald, hopeloos verdwaald….

Geen zorgen, de andere teams maken hetzelfde mee. Nu komt het aan op het ontwikkelen van teameigenschappen. Samenwerken, luisteren, op zoek gaan naar elkaars kwaliteiten, allemaal zaken die u nodig heeft om de weg weer te vinden. De Canal Escape App stuurt u namelijk naar allerlei GPS-locaties, uiteraard in het water, maar ook aan de wal die u zo snel mogelijk moet zien te vinden. Heeft u een locatie gevonden? Dan wacht daar een uitdagende opdracht waarmee u punten en aanwijzingen kunt verzamelen. Met die aanwijzingen en het leggen van de juiste verbindingen kunt u uiteindelijk ontsnappen uit deze escape room in het water.

Is uw team het team dat de beste teambuilding boven haalt en als eerste via de juiste route uit het waterdoolhof weet te komen? Dan staat nog de allesbeslissende finale-opdracht, te voet op de Wal te wachten (30 minuten)! Voltooit uw team deze finale-opdracht ook het snelst en met de meeste punten, dan bent u de terechte winnaar van deze Canal Escape Game. Die winnaars zetten we in het zonnetje in een van de gezelligste horecalocaties van Amsterdam, waar natuurlijk ook een lekker drankje klaar staat om de ontsnapping te vieren.

Bent u in gedachten al op zoek naar de uitgang van de gracht? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

De Canal Escape Room Game is inclusief

3,5 uur ontspanning, concentratie, teambuilding, plezier en de mogelijkheden uw teamgenoten nog beter te leren kennen. Daarnaast bieden we u het volgende:

  • Een verantwoord groepsuitje, de fluisterboten en sloepen zijn namelijk geluidloos, elektrisch en milieuvriendelijk
  • Een elektrische fluisterboot/sloep per team
  • Eén tablet, App en andere spelmaterialen per team
  • Professionele spelbegeleid(st)er
  • Drankje en snack voor onderweg
  • 1 consumptie per persoon (bier, fris, wijn)
  • Originele prijs voor het winnende team
  • Teambuilding en fun op het water

Is dit groepsuitje te combineren met andere activiteiten?

Na het spel is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Amsterdam bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. Zo kunnen we het spel uitbreiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. We vertellen u graag meer!

Voor de groepen die de Amsterdamse grachten al kennen, of de Amsterdamse groepen, is deze spannende Escape Room game ook te boeken in bijvoorbeeld Utrecht of Den Bosch.


Pers.Prijs
> 50€ 39,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 43,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 47,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.