Groepsuitje? Varen met typische Amsterdamse gasten aan boord, rondleiding & diner

Prijs vanaf € 86,50 p.p. excl. BTW

Het ene groepsuitje is het andere niet, maar dit groepsuitje is het helemaal! Heeft u wel eens door de grachten gevaren met onze eigen Tante Sjaan, die nog met Johnny Jordaan heeft gezongen? Kent u Madame Theresa al, de heilige ahum-maagd-ahum van De Wallen? Of heeft u Johnny wel eens gesproken? De meest Jordanese Jordanees die de Jordaan kent? Zij delen de geheimen van Amsterdam, die normaal gesproken alleen in de kroegjes door insiders in elkaars oor worden gefluisterd en willen die ook nog met hen delen. Vervolgens krijgt u van diezelfde ras-Amsterdammers een rondleiding door de Jordaan, die eindigt bij een oer-gezellig Amsterdams eetcafé in de Jordaan. Hier is het goed tanken en nassen, zoals men in Amsterdam zegt. Vraag nu meer informatie aan en geniet mee!

Hoe ziet het groepsuitje Amsterdams varen eruit?

Uw groepsuitje begint op de locatie waar u vooraf de borrelboot heeft besproken. Daar heet de kapitein en bediening u welkom voor een rondvaart van 1,5 uur door de Amsterdamse grachten. De Hollandse bar gaat open en u geniet van een heerlijke rondvaart door de Amsterdamse grachten. Onderweg maakt de kapitein een onverwachte stop en komt één van de ras-Amsterdammers aan boord. Op geheel eigen wijze leert u alle geheimen van Amsterdam kennen. Met de organisatie stemmen we vooraf af wie u zal vergezellen. Na een ongetwijfeld leerzaam en hilarisch vervolg van de rondvaart meert de borrelboot aan. Onder leiding van onze Amsterdammer der Amsterdammers volgt een rondleiding door de Jordaan.

Deze rondleiding leert u de Jordaan kennen zoals deze alleen bij de oude penoze bekend is. Uw groepsuitje is nu al onvergetelijk, maar last but not least volgt een heerlijk driegangendiner. De rondleiding eindigt namelijk bij een oergezellig Jordanees eetcafé waar alle gelegenheid is om onder het genot van een heerlijk diner de indrukken van dit unieke groepsuitje uit te wisselen.

Heeft u nu al zin om mee te genieten en aan te schuiven? Geniet dan snel mee en vraag meer informatie aan.

Wat is er inbegrepen bij het groepsuitje Amsterdams varen?

  • Een rondvaart van 1,5 uur in uw eigen borrelboot
  • Overkapping bij regen
  • Onbeperkt bestellen van de Hollandse bar (bier, fris en wijn) gedurende de rondvaart
  • Professionele begeleiding gedurende het hele arrangement
  • Amsterdams vermaak aan boord
  • Rondleiding door de Jordaan
  • Heerlijk driegangendiner

Is het groepsuitje Amsterdams varen te combineren met andere activiteiten?

Dit groepsuitje is op borreltijd en de avond gericht en daarmee een ideale optie om te combineren met een spannend middagprogramma. Bijvoorbeeld als afsluiter na de Escape City of in combinatie met een verrassend stadsspel.

Dit groepsuitje verzorgen we uiteraard ook in combinatie met een echte Amsterdamse lunch in plaats van een diner.

We bespreken graag de mogelijkheden. Als u contact opneemt, maken we op basis van uw wensen en verwachtingen graag een voorstel.


Pers.Prijs
> 50€ 86,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 89,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.