Misdaadspel Penoze – Stadsspel Amsterdam

Prijs vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Misdaadspel Penoze neemt u mee in de ouderwetse Amsterdamse onderwereld. Hoe spannend is het om vóór een middag de sensatie te voelen die een echte crimineel voelt als er drugs gesmokkeld gaan worden? Lukt het transport, wordt de boel geript, verraden of is de politie toch te slim? U maakt het allemaal mee in het spannende Misdaadspel Penoze. Het decor is al even misdadig. De binnenstad van Amsterdam, waar Baantjer, de wallen, ‘Pistolen Paultje’ en ‘Zwarte Joop’ herinneren aan de ouderwetse Penozejaren. Heeft u nu al zin om even de nieuwe koning van de Amsterdamse onderwereld te zijn? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie.

Hoe werkt het misdaadspel Penoze?

We verzamelen centraal en daar krijgt u het ongelofelijke nieuws meegedeeld. Via foute vrienden en familie – uiteraard van uw collega, niet van u – is uw hele gezelschap terecht gekomen in de wereld van ouderwetse Penoze. U bent in bezit van liefst 1.000 kilo cocaïne. Zelfs in Amsterdam is dat nog een hoeveelheid die opvalt, dus u heeft de belangstelling van zowel concurrerende misdaadfamilies als justitie.Uiteraard willen we daar niets mee te maken hebben, dus we leggen snel het spel uit, delen u op in teams van 5 personen en geven ieder team een Smartphone met de speciale Penoze App voor we op de vlucht slaan. Daarna is het aan u!

Het is de bedoeling dat uw team zo snel mogelijk van ‘de handel’ af komt. Dit kan door voorraadjes bij de andere teams te stallen. Andersom zullen zij dat ook bij uw team proberen. Met de speciale app kunt u zien waar de teams zich bevinden en hoeveel voorraad zij nog hebben. De ideale gelegenheid om hen mobiel uit te dagen. Uiteraard kunt u de voorraadjes ook droppen tijdens een persoonlijk ‘bezoekje’ in het centrum van Amsterdam. De keuze is aan u, want in de misdaad is alles geoorloofd!

Het team dat de illegale voorraad als eerste helemaal kwijt is, is de terechte winnaar. Tijdens een borreltje zetten we dat team in het zonnetje en drinken we op de goede afloop. Daarna is het tijd om weer het rechte pad op te gaan…

Wat biedt het misdaadspel Penoze u:

Naast spanning, sensatie, het gevoel van een echte smokkel en een crimineel gezellig bedrijfsuitje biedt het misdaadspel Penoze u:

  • Professionele begeleiding
  • Gebruik van de smartphone en penoze-App
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Uitgave van digitale foto’s die tijdens het spel zijn gemaakt
  • Één consumptie per persoon

Heeft u nu al zin om de beste smokkelaar van uw bedrijfsuitje te worden? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Is het misdaadspel Penoze te combineren met andere activiteiten of ergens anders spelen?

Na het spel is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Amsterdam bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. Zo kunnen we het spel uitbreiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. We vertellen u graag meer.

Penoze kent men niet alleen in Amsterdam. Zo is de Haagse penoze ook een uitdagend decor en zelfs Den Bosch heeft haar eigen penoze om het misdaadspel Penoze te spelen.


Pers.Prijs
> 50€ 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 24,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 27,50 p.p. excl. BTW
15 - 19€ 29,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.