Artis Escape Game

Prijs vanaf € 27,50 p.p. excl. BTW

De Artis escape game geeft u een zeldzaam inkijkje in de wereld achter deze bijzondere dierentuin. Toch gaan we u proberen zo snel mogelijk te laten ontsnappen. Ontsnappen is, zeker in een dierentuin, nooit zonder gevaar. Samenwerking, teambuilding, inzet en een stel krakende hersenen zijn onontbeerlijk. Het team dat als eerste ontsnapt is onze terechte winnaar en kan trots als een pauw haar prijs in ontvangst nemen. Voor het zover is moeten er door de teams nog heel wat apenstreken en uilachtige wijsheden worden uitgehaald om uiteindelijk als een jaguar naar de finish te kunnen sprinten. Door de grote ruimte is de Artis escape game erg geschikt om met grote groepen te spelen. Uiteraard kunnen ook kleinere groepen hun hart ophalen. Wees geen wezel en ga de uitdaging aan, speel de Artis escape game en vraag direct meer informatie.

Wat kunt u tijdens de Artis escape game verwachten?

We verzamelen centraal in een van de mooiste dierentuinen van Nederland. Onze spelleider geeft een korte speluitleg waarna u verdeeld wordt in teams van 6 tot 8 personen.

Ieder team krijgt vervolgens een plattegrond en een smartphone met de speciale Artis Escape App. Deze App is tegelijkertijd uw gids, spelleider en bewaker. Op deze app vangt u nameijk tijdens de hele Artis Escape Game de opdrachten, hersenkrakers en vragen over Artis die u langs alle dierenverblijven helpt te ontsnappen.  Tegelijk is de Artis App ook streng maar rechtvaardig. Als u in de ‘no-go’ area komt of een verkeerde uitgang probeert te nemen registreert de App dat feilloos en verrekent dit direct met uw zuur verdiende punten.

Het team dat als eerste over de finish komt is de terechte winnaar. Tijdens de prijsuitreiking zetten wij deze winnaars nog even in het zonnetje en ontvangen zij hun wel verdiende prijs.

De Artis Escape game is standaard te spelen voor groepen van 20 tot 300 personen en daarmee goed geschikt voor grotere groepen. Zelfs wanneer uw groep uit meer dan 300 personen bestaat is de Artis Escape game een spannend en hilarisch alternatief. Als u contact met ons opneemt bespreken wij de mogelijkheden graag!

Optioneel: de Artis Escape Game op maat!

Standaard hebben wij een onuitputtelijke hoeveelheid vragen en opdrachten om het de teams niet te makkelijk te maken tijdens de ontsnapping . Tijdens dit groepsuitje is het ook mogelijk om uw eigen vragen aan te leveren. Zo kunt u het groepsuitje helemaal in het thema brengen van het bedrijf, jubileum of andere bijzondere gelegenheid. Natuurlijk denken wij graag met u mee!

Heeft u ook al zin om zelf door een van de mooiste dierentuinen van Europa te sluipen, op weg naar de uitgang? Wij vertellen u graag meer als u contact opneemt.

Wat heeft de Artis Escape Game u te bieden?

Naast een uniek cultureel uitje met gezonde strijd en dubbele beleving biedt de Artis Escape Game de mogelijkheid om ook grote groepen vaardigheden als samenwerken, coördineren, feedback geven en krijgen en communiceren te laten trainen. Dit alles in een spannend spel waarbij hilariteit gegarandeerd is. Daarnaast is dit groepsuitje inclusief:

  • Ontvangst met koffie / thee / fris
  • Professionele begeleiding gedurende hele arrangement
  • Smartphone per team
  • Speciale Artis-App
  • Bijhorende spelmaterialen
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met originele prijs.

Kun je de Artis Escape Game ook combineren met andere activiteiten?

Na het spel is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Amsterdam bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. Zo kunnen we het spel uitbreiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. Bel of mail; we vertellen u graag meer.


Pers.Prijs
> 30€ 27,50 p.p. excl. BTW
20 - 30€ 32,50 p.p. excl. BTW
* Genoemde prijs is exclusief entreeprijs dierentuin. Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.