Dineren op de Amsterdamse Grachten

Prijs vanaf € 119,50 p.p. excl. BTW

Een avondarrangement in Amsterdam, waarbij u zich laat verwennen door al het moois dat u ziet en proeft. U stapt aan boord van uw eigen schip, krijgt een drankje geserveerd en nestelt zich lekker op het dek. De wind speelt wat met uw kapsel en het zonnetje streelt uw huid. In de wintermaanden zijn de gesloten boten natuurlijk voor u gereserveerd! Terwijl de kapitein de trossen losgooit stijgen de heerlijkste geuren op uit de kombuis… Is dit ongeveer het plaatje dat u voor zich ziet als u aan de start van uw ideale bedrijfsuitje denkt? Dan is dineren op de Amsterdamse grachten het avondarrangement dat u zoekt. Heeft u ook zin in een bedrijfsuitje met smaak? Neem dan nu contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Wat houdt het avondarrangement ‘Dineren op de Amsterdamse grachten’ in?

Nadat de schipper en zijn bemanning u welkom hebben geheten aan boord van het exclusief voor uw bedrijfsuitje gereserveerde schip gaan de trossen los. De kapitein zet koers voor een 2,5 uur durende rondvaart door de prachtige grachten van Amsterdam. Intussen serveert de bediening een eerste drankje. Laat het bier, de wijn of fris u smaken, want de Hollandse bar is tijdens dit avondarrangement onbeperkt voor u geopend. De gesprekken komen op gang, de eerste lachsalvo’s denderen door de kajuit en de eerste pittoreske bruggetjes zijn gepasseerd. Een mooi moment om u het voorgerecht te serveren.

In deze heerlijke regelmaat van drinken, eten, praten, lachen en genieten van de historische Amsterdamse grachten gaat uw avondarrangement zo’n 2 uur door. Een kopje koffie of thee sluit dit mooie diner op het water af. Veel sneller dan verwacht en gehoopt meert het schip weer aan…

Heeft u ook zo’n zin in een diner op de Amsterdamse grachten? Vraag dan meer informatie over dit letterlijk heerlijke avondarrangement.

Wat is er inbegrepen bij het avondarrangement ‘Dineren op de Amsterdamse grachten’?

Naast een heerlijke smaakervaring, uitzicht op het historisch moois dat de Amsterdamse grachten te bieden hebben en een ouderwets gezellige avond waar goede gesprekken en humor elkaar afwisselen is het arrangement inclusief:

  • 3 uur rondvaart Amsterdam
  • Schipper
  • Bediening
  • Onbeperkt gebruik van Hollandse bar (bier, wijn en fris)
  • Heerlijk driegangendiner
  • Afsluiting met koffie of thee
  • Gesloten boot in de koudere maanden

Zijn er ook mogelijkheden om het Avondarrangement ‘Dineren op de Amsterdamse grachten’ naar eigen wens in te delen?

Uiteraard! Door de opzet is dit diner-arrangement het ideale alternatief om uw eigen bedrijfsuitje te kleuren. Zo kunnen we uiteraard ook lunchen op de Amsterdamse grachten. Een professionele accordeonist of zangers mee laten varen om de klanken uit de Jordaan aan boord te krijgen? Altijd gezellig! Ook een gids die speciale Amsterdamse onderwerpen bespreekt kan mee aan boord. Een andere optie is het maken van een tussenstop of opnemen van een speciale locatie in de rondvaart. Tot slot kunt u natuurlijk ook langer genieten van uw bedrijfsuitje door de vaartijd te verlengen.

Wilt u vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? Afhankelijk van uw wensen en budget doen we u heel graag een passend voorstel, dus neem contact met ons op!

Is dit avondarrangement te combineren met andere activiteiten?

Doordat dit arrangement zo flexibel in te delen is, is het ideaal om te combineren. Bijvoorbeeld als afsluiter na een spannend stadsspel of in combinatie met sportieve activiteiten.


Pers.Prijs
> 40€ 119,50
30 - 39€ 129,50
20 - 29€ 142,50
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.