De Beach Escape – dé strandactiviteit van dit moment!

Prijs vanaf € 29,50 p.p. excl. BTW

De Beach Escape als ultieme teambuilding voor uw bedrijfscultuur… Voor veel organisaties behoren vertrouwen, samenwerken, communicatie en/of creativiteit tot het DNA van het bedrijf. Uw medewerkers laten in onderzoeken weten dat ze dit zo voelen, doen en ervaren, maar… hoe weet u of het klopt? De Beach Escape is de perfecte test en zeg eerlijk, toch veel leuker dan weer een onderzoek van een consultant? Wilt u uw bedrijfs DNA testen met dé teambuildinghit van dit moment? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat houdt de Beach Escape op de strandjes in en om Amsterdam in?

We verzamelen bij een van de, in overleg met u gekozen, beach paveljoens aan de kust. Daar heten onze Beach Escape begeleiders u welkom en leggen zij onder het genot van een kop koffie het spel uit. Langzaamaan komt u erachter dat deze begeleiders u met die vriendelijkheid het eerste figuurlijke zand in de ogen hebben gestrooid. Zij blijken namelijk uw tegenstander!

We verdelen de deelnemers in teams van 6 personen. Ieder team krijgt een cryptische plattegrond, een Smartphone met ‘Beach Escape App’ en diverse ontsnappingsmaterialen. Vanaf dat moment zijn de beach begeleiders, strand, zand en water uw vijanden. De missie voor uw team is duidelijk; Ontsnap als eerste van de zee!

De Beach Escape App geeft uw team vervolgens een zee aan aanwijzingen, opdrachten en clues. Als uw team logisch kan denken wordt de zee vanzelf een gestuurd kanaal waarin u met de stroming mee de ontsnapping vindt.

Welk team vindt als eerste de coördinaten van de ingegraven aanwijzingen en verborgen kaarten? Wie is het handigst met de metaaldetector? Krijgt uw team als eerste de allesbepalende troef in handen om te ontsnappen van het steeds smaller wordende strand? Heeft uw team samenwerken, coördinatie en strategie echt in het DNA zitten? Dan wint u de Beach Escape en mag u zich verheugen in de eeuwige roem en de grootse waardering van uw collega’s!

Deze originele, spannende en avonturistische game kent niet alleen een hoge fun-factor, maar brengt uw collega’s dichter tot elkaar. Het competitie-element, de noodzaak om als team samen te werken en het belang om vertrouwen te hebben in elkaar, zorgt ervoor dat u als team, afdeling of bedrijf sterker van het strand afstapt!

 Wilt u ook fun, bedrijfscultuur, gezelligheid en teamgeest in één bedrijfsuitje? Kies dan voor de Beach Escape en bespreek met ons de mogelijkheden.

Wat is er inbegrepen bij De Beach Escape Amsterdam?

Naast een boost voor teambuilding, veel fun en een sportief dagje strand is de Beach Escape inclusief:

  • Professionele spelleid(st)er
  • Ontvangst met koffie / thee bij een sfeervol strandpaviljoen aan de kust
  • Smartphone en Beach Escape-App
  • Originele strandopdrachten, clues, enz.
  • Professionele spelmaterialen / o.a. metaaldetectors
  • Prijsuitreiking met originele prijs voor winnende Escape-team.
  • Digitaal foto album met actie foto’s van het uitje
  • Teambuilding en gezonde strijd

Is De Beach Escape ook te combineren met andere activiteiten of op een andere locatie te spelen?

Het strand en de zeelucht maken hongerig, dus uiteraard kunnen we de teambuilding uitbreiden met een beachbarbecue of uitgebreide lunch. Afhankelijk van de door u gekozen locatie zijn er tal van alternatieven om daarvoor of daarna nog iets gezelligs te ondernemen. Graag bespreken we de mogelijkheden om de Beach Escape te combineren.

Uiteraard zijn het strand van Scheveningen of Key West Beach ook een ideale locatie voor een bloedstollende beach escape.


Pers.Prijs
> 50€ 29,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 32,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 34,50 p.p. excl. BTW