Een bedrijfsfeest uit 1001 nacht – Machtig Marrakech in Amsterdam

Prijs op aanvraag

Een bedrijfsfeest in de sferen van 1001-nacht. Als dat niet bijzonder is… Laat u meevoeren in Oosterse sferen en geniet van de vele activiteiten die u normaal alleen op een verre reis tegenkomt. Uiteraard valt er ook genoeg te genieten. Welke mannelijke collega kan het beste buikdansen en welke secretaresse trouwt er volgens onze waarzegster binnenkort met een miljonair? Dit personeelsfeest in Amsterdam geeft u antwoord op al deze vragen. Geniet mee en reis met ons naar het land van 1001-nacht! Vraag meer informatie en u hoort de kamelen al.

Hoe verloopt uw bedrijfsfeest Machtig Marrakech?

Wij van Uitjesbureau hebben onze Amsterdamse locatie omgetoverd tot een scene uit het sprookjesboek van 1001-nacht. Sultan Abd-el-Moumen wacht u samen met enkel leden uit zijn harem op. Als iedereen gearriveerd is neemt hij u mee op een reis door de kleurrijke steegjes van Marrakech en belandt u op het wereldberoemde Djemaa el Fna plein.

Hier komt het mystieke Marokko tijdens uw bedrijfsfeest tot leven. De innerlijke mens vergeten we niet. De hele avond staat onze Hollandse bar (bier, fris en wijn) tot uw beschikking. Ook een heerlijk diner wordt verzorgd en later op de avond verdrijven lekkere hapjes de trek.

Tegelijkertijd klinken de heerlijke klanken van de Oosterse muziek op vanaf de vele tentjes op het plein. Bezoekt u de waarzegster die u, achter de privacy van een doorzichtig voile gordijn, uw toekomstige geheimen onthult? Neemt u een kijkje bij buikdanseres Yoliyna waar u op de foto kan met haar reuzenpythons of bent u een van die heren die zijn buikdans-skills wel wil tonen tijdens een heuse buikdansles?

Heeft 1001-nacht ook rustige momenten?

Als alle drukte te veel wordt kunt u natuurlijk ook even relaxen. Zo treft u het imposante oosterse hemelbed met de vele kleurrijke doeken, indrukwekkende zilveren kandelaars en grote kleurige zitkussens waar u op adem kunt komen. Ook het kleurrijke Waterpijpenplein met vele smaken en verrassende ervaringen biedt genoeg rust om daarna weer op de dansvloer te verschijnen.

Op gepaste momenten onderbreken we het 1001-nachtenfestijn voor een heuse fakir-show of buikdansact van Yoliyna. Kortom, uw zintuigen komen capaciteit tekort om alle indrukken te verwerken. Gelukkig heeft u de fotorapportage die wij u aanbieden nog om thuis nog eens na te genieten van al het moois uit Machtig Marrakech.

Heeft u ook al zin om uw vliegend tapijt te starten en op weg te gaan naar Machtig Marrakech? Vraag dan meer informatie.

Wat is inbegrepen bij het bedrijfsfeest Machtig Marrakech?

Naast ontelbare indrukken uit 1001-nacht, spectaculaire acts, waterpijpen, opzwepende dansmuziek en veel gezelligheid is dit bedrijfsfeest inclusief:

 • Spetterende uitnodiging in stijl van uw feest
 • Gebruik van een unieke Amsterdamse locatie
 • Aankleding
 • Het entertainmentpakket
 • Licht en Geluid
 • Onbeperkt bier / wijn / fris
 • Overheerlijk buffet
 • Vele oosterse live-acts
 • Organisatie
 • Event manager
 • Gratis downloaden van genomen foto’s van Fotosite op Maat

 

Organiseert u ook andere bedrijfsfeesten of Machtig Marrakech op andere locaties?

We organiseren altijd een bedrijfsfeest dat helemaal past bij uw bedrijfsuitje. Wilt u Back to the ’70? Typisch Amsterdams, een Hollandse avond of een Las Vegas casinofeest? De mogelijkheden zijn eindeloos bij onze bedrijfsfeesten. Uiteraard is het ook mogelijk diverse elementen te combineren. Als u contact opneemt bespreken we graag de mogelijkheden binnen uw budget.

Machtig Marrakech of een ander sprankelend bedrijfsfeest organiseren we ook in Den Haag, Utrecht, Den Bosch en diverse andere steden. Neem contact met ons op en wij helpen u graag!