Bedrijfsfeest? Summer Dream Party: Wit Is iT in Amsterdam!

Prijs op aanvraag

Een bedrijfsfeest in de traditie van grote Amsterdamse clubs en events zoals de IT en Sensation White. Twee Amsterdamse iconen die er niet meer zijn. Daarom is Club White Sensation the place to be om als modern bedrijf een feest te organiseren voor jong en uit. Het thema en DJ-set zijn hyperactueel dus ook de jonge collega’s zullen genieten. Door de herinneringen aan de IT en Sensation White is dit bedrijfsfeest ook fantastisch om een tweede of misschien wel derde jeugd te beleven, al is het maar voor één avond. It’s only white for tonight, dus vraag snel meer informatie!

Wat kunnen wij bij het bedrijfsfeest Summer Dream Party verwachten?

De feestavond in Amsterdam is een onbeschrijfelijke ervaring. Uit ervaring weten we een ieder geval dat dit bedrijfsfeest onvergetelijk is en leidt tot een enorme teambuilding en versterking van de sfeer.

De ingrediënten voor dit onbeschrijfelijke feest kunnen we natuurlijk wel benoemen. Het begint met de aankleding. Onze stylisten van Styling.nl hebben een extreme styling verzorgd. In een compleet witte en daarmee hypermoderne ambiance in Amsterdam wordt uw gezelschap verwelkomd. Uw gasten worden op het bedrijfsfeest ontvangen met een welkomstdrankje en begeleid naar de White Lounge. Hier kunnen uw gasten de eerste indrukken laten verwerken. This is heaven on earth!

Vervolgens nodigt ons entertainmentteam u uit om te genieten van een heerlijk dinerbuffet. Tijd om even bij te praten en de voorpret tot grote hoogte op te stuwen.

Na het buffet neemt onze top-DJ het over. De muziek is opzwepend en het volume imponerend. In dit superstrakke magische white sprookejsbos kunt u de wortels onder de verlichte bomen vandaan dansen. Uren dansen is zelfs voor de meest ervaren party-animals wat veel van het goede. Daarom wordt de DJ afgewisseld door een indrukwekkende zangeres en verzorgen de dansers adembenemende optredens. Wilt u toch even bijkomen en uitblazen? The White Lounge heet u welkom!

Het enige dat u zelf nog kan doen om de sfeer te verhogen is het vaststellen van een dresscode. Misschien Wit?

Bent u net zo enthousiast over dit hypermoderne bedrijfsfeest als wij? Dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is er inbegrepen bij het bedrijfsfeest Wit is IT?

Naast een onvergetelijke avond in een entourage en sfeer die voor iedereen even uniek als onvergetelijk is is het bedrijfsfeest inclusief:

 • Spetterende uitnodiging op maat voor uw Wit Is It feest;
 • Aankleding door Styling.nl
 • Gratis downloaden van genomen foto’s op Fotosite op Maat
 • Entertainmentpakket
 • Licht en Geluid
 • Live Muziek / DJ
 • Organisatiekosten
 • Onbeperkt bier / wijn / fris
 • heerlijk dinerbuffet
 • Luxe hapjes
 • Eventmanager

 

Organiseert u ook andere bedrijfsfeesten of Wit is IT op andere locaties?

We organiseren altijd een bedrijfsfeest dat helemaal past bij uw bedrijfsuitje. Wilt u Back to the ’70? Typisch Amsterdams, een Hollandse avond of een Las Vegas casinofeest? De mogelijkheden zijn eindeloos bij onze bedrijfsfeesten. Uiteraard is het ook mogelijk diverse elementen te combineren. Als u contact opneemt bespreken we graag de mogelijkheden binnen uw budget.

Wit is IT of een ander sprankelend bedrijfsfeest organiseren we ook in Den Haag, Utrecht, Den Bosch en diverse andere steden. Neem contact met ons op en wij helpen u graag!