Een tropisch personeelsfeest? Caribbean Disco Fever Amsterdam!

Prijs op aanvraag

Een personeelsfeest in de tropen. Wie wil dat nu niet? Naar de tropen gaan is alleen budgettair vaak geen optie. Daarom heeft het team van Styling.nl er alles aan gedaan om de tropen naar Amsterdam te halen. Daarmee creëren ze een perfecte ambiance voor een Caribbean Disco Fever. Wie van u kan er het best de limbo dansen en wie blijkt er over een tropisch gevoel voor ritme te beschikken? Ook belangrijk, wie lust de meeste feesthapjes? Allemaal zaken die u vanavond zo kunt ontdekken… Als u daar tijd voor heeft tenminste. Net als in de tropen lijkt de tijd namelijk stil te staan als het gezellig is. Daarom kunt u niet snel genoeg beginnen met genieten, bijvoorbeeld nu al door meer informatie aan te vragen.

Hoe verloopt het Caribbean Disco Fever personeelsfeest?

In onze typisch Amsterdamse feestlocatie verwelkomen wij u tropisch in de unieke laidback Retro Lounge. Een goed moment om met een welkomstdrankje in de hand bij te komen van alle eerste indrukken. U bent namelijk een complete tropische omgeving ingewandeld. Waar u ook kijkt, het is de tropen wat de klok slaat.

De verlichte disco dansvloer is omgeven met metershoge (echte) Koningspalmen en de de discobollen boven de dansvloer draaien alsof u onder een tropische sterrenhemel staat. Op een groot scherm komen  oude bekende videoclips langs.

Een feestje is niet compleet zonder live entertainment. Om te beginnen draait DJ Sven live die echt lekkere Dance Classics. De Escape dansers en danseressen verwennen u met diverse verrassende (dans) acts en een fotoshoot met uw eigen collega’s. Om uw personeelsfeest af te maken hebben we uiteraard ook live muziek. Zo zullen diverse topartiesten, zoals “The Foxy Virgin Girls” en “The Angel of Harlem” (voormalig zangeres bij ‘Disco Inferno’ The Trammps!). Ook op dit punt zijn de tropische verrassingen niet van de lucht.

Een laatste aspect dat onontbeerlijk is voor een goed bedrijfsfeest is de horeca. Ook op dat gebied verzorgen we op uw personeelsfeest tropische gastvrijheid. U kunt de hele avond genieten van onbeperkt bier, wijn en/of fris. Last but not least presenteren we gedurende de avond een ruim assortiment borrel- en feesthapjes.

Op deze manier bouwen we voor u een tropisch personeelsfeest waar sfeer, beleving en puur genieten vanzelfsprekend is. We weten zeker dat u er nog lang over na zult praten en genieten. Al was het maar omdat de foto’s die deze avond genomen worden na afloop van het personeelsfeest gratis te downloaden zijn.

Wilt u ook een personeelsfeest met dresscode caribbean Disco? Vraag dan snel meer informatie!

Wat is inbegrepen bij uw Caribbean Disco Fever personeelsfeest?

Naast een avond in tropische sferen met muziek, dans, eten, drinken en gezelligheid in overvloed is dit personeelsfeest inclusief:

 • Uitnodiging in de stijl van het themafeest
 • Gebruik van een typisch Amsterdamse locatie
 • Disco aankleding door Styling.nl
 • Licht en Geluid
 • Disco Dolls
 • Live muziek
 • Organisatie
 • Eventmanager
 • Eventplanning
 • Onbeperkt bier / wijn / fris
 • Borrel- / feesthapjes
 • Gratis downloaden van genomen foto’s op Fotosite op Maat

 

Organiseert u ook andere bedrijfsfeesten of Caribbean Disco Fever op andere locaties?

Ons event-team organiseert altijd een bedrijfsfeest dat helemaal past bij uw bedrijfsuitje. Wilt u ultramodern met Wit is IT? Typisch Amsterdams, een Hollandse avond of een Las Vegas Casinofeest? De mogelijkheden zijn eindeloos bij onze bedrijfsfeesten. Uiteraard is het ook mogelijk diverse elementen te combineren. Als u contact opneemt bespreken we graag de mogelijkheden binnen uw budget.

Caribbean Disco Fever of een ander sprankelend bedrijfs- of personeelsfeest organiseren we ook in Den Haag, Utrecht, Den Bosch en diverse andere steden. Neem contact met ons op en wij helpen u graag!