Het gezelligste bedrijfsfeest van Amsterdam: Hou van Holland!

Prijs op aanvraag

Een bedrijfsfeest in Rood Wit Blauw met een knipoog. Zo kunt u ons Hou van Holland bedrijfsfeest in Amsterdam het best omschrijven. Het stylingteam van styling.nl heeft echt ieder detail van uw feestlocatie omgetoverd tot een Hou van Holland juweeltje. Van het oranjebittertje bij aankomst tot de klompendans ter afsluiting, bij Quizmaster Boudewijn Berend is het VIVA HOLLANDIA wat de klok slaat. Ga mee in de sferen van Jeroen, Guus, Linda en mijnheer Chung en Hou van Holland tijdens uw bedrijfsfeest! Vraag nu meer informatie.

Wat houdt het Hou van Holland bedrijfsfeest in?

Eigenlijk is dit bedrijfsfeest één grote knipoog naar onze cultuur en gewoonten. U wordt ontvangen met een Oranjebittertje op Delfts blauwe onderzetter. De bitterbal met Hollands vlaggetje en mosterd ontbreekt uiteraard niet. De Hollandse bar (bier, wijn en fris) gaat open en is vanaf dat moment onbeperkt voor u ter beschikking. Ook wacht er een heerlijk Hollands getint buffet, zoals bijvoorbeeld het Stamppottenbuffet, Rijsttafelbuffet of modern Hollands, een lekker multicultureel buffet?

Daarna barst het bedrijfsfeest in Amsterdam echt los en kunt u oud-Hollands hossen op de dansvloer. DJ Ro heeft de hele muzikale geschiedenis van Holland in de platenkoffer, aangevuld met de laatste hits.

Wilt u even niet hossen? Dank kunt u in teamverband met Host Boudewijn Berend (BB) het Hou van Holland spel spelen. We spelen de Hou van Holland quiz met filmfragmenten, muziekvragen en bloopers op groot projectiescherm.

De collega’s die dromen van een zangcarrière kunnen in de voetsporen treden van Jacques Herb, Corry Konings of Frans Bauer met onze Hollandse karaokewedstrijd.

Uiteraard is een bedrijfsfeest niet compleet zonder unieke finale. Wat is er Hollandser dan de klomp? De unieke finale wordt dan ook door host BB ingezet met de al even unieke Internationale Klompendance Experience. De klomp wordt niet alleen gebruikt om het ritme mee te stampen maar ook om mee te dansen en ritme aan te geven. Wat volgt is een kakofonie van dans, drums en rare capriolen. Hoe dat gaat? Helemaal totaal finaal los!

Als het kabaal is verstomd sluiten we uw unieke bedrijfsfeest af met de prijsuitreiking voor beste Hou van Holland team en beste karaokezanger(es).

Heeft u ook zin in een bedrijfsfeest met onbeperkt ouderwets Hollandse gezelligheid. Neem dan contact op voor meer informatie.

Wat is er inbegrepen bij het Hou van Holland bedrijfsfeest?

Naast lekker eten, genoeg te drinken, uniek Hollands entertainment en heel veel Hollandse gezelligheid is dit bedrijfsfeest inclusief:

 • Professionele host en begeleiding
 • Het entertainmentpakket
 • Digitale uitnodiging op maat
 • Gratis foto-website
 • Aankleding door Styling.nl
 • Organisatie
 • Eventmanager
 • 5 uur onbeperkt gebruik van de Hollandse bar (bier, wijn en fris)
 • Hollands dinerbuffet naar keuze
 • Diverse Hollandse hapjes
 • Prijsuitreiking
 • Prijzen voor beste ‘Hou van Holland’ team en karaoke-zanger(es).

 

Op zoek naar andere bedrijfsfeesten of het ‘Hou van Holland’ bedrijfsfeest in een andere stad?

Ons entertainment team organiseert altijd een bedrijfsfeest dat helemaal past bij uw bedrijfsuitje. Wilt u Back to the ’70? Typisch Amsterdams, White Sensation of een Las Vegas casinofeest? De mogelijkheden zijn eindeloos bij onze bedrijfsfeesten. Uiteraard is het ook mogelijk diverse elementen te combineren. Als u contact opneemt bespreken we graag de mogelijkheden binnen uw budget.

Hou van Holland of een ander sprankelend bedrijfsfeest organiseren we ook in Den Haag, Utrecht, Den Bosch en diverse andere steden. Neem contact met ons op en wij helpen u graag!