Travel Around The World | Een absoluut wereldfeest!

Prijs op aanvraag

Uw bedrijfsfeest een wereldreis? Dat is voor veel bedrijven een utopie, maar zij kennen het bedrijfsfeest Travel Around The World niet. Hebben sommige collega’s zin in een tropische discofever of juist in een Oostenrijkse Après-ski? Vanavond kan het allemaal. Wilt u heel decadent even in Las Vegas landen om een gokje te wagen, of vliegen de dames liever door naar Parijs? Geen punt, uw captain Party heeft de koers al gezet. Uiteraard mogen de locale muziek en hapjes niet ontbreken en wordt het, waar u ook komt, één groot feest. Een gezelschap op wereldreis ontmoet men immers niet elke dag. Heeft u al zin om in te checken, kom dan aan boord en vraag meer informatie.

Hoe gaat het bedrijfsfeest ‘Travel around the world’?

Vooraf stemmen we met de organisatie af welke drie landen wij tijdens onze wereldreis aan gaan doen. Uiteraard is de crew vooraf gebriefd, dus Captain Party en zijn stewardessen heten uw gezelschap welkom in de air lounge. Hier ontvangt u een welkomstdrankje en kunt u de sfeer alvast in u opnemen. Als het gezelschap compleet is mogen de oogmaskers op. Captain party en zijn crew zetten koers naar de eerste bestemming. Zodra u landt is de locatie compleet veranderd in de stijl van uw keuze. Sfeer, kleur, geur, eten, drinken, decoratie en zelfs de temperatuur zijn volledig aangepast aan uw land naar keuze. Ook is er live muziek die helemaal past bij het land van uw keuze. Zijn uw voeten een beetje moe of bent u toe aan iets anders…?

Dan stapt u weer aan boord, doet de oogmaskers op en maken ons klaar voor ‘take off’. Zodra we weer geland zijn bent u op een heel andere locatie. Dankzij onze partners van styling.nl is de zaal weer tot in detail aangepast. Zo ondergaat de zaal bij aankomst in ieder land een complete metamorfose. Een ervaring die u minimaal drie keer meemaakt, maar u steeds zal verbazen. Zo maakt u op één avond de reis van uw dromen. Het enige waar u zelf voor moet zorgen zijn uw zwembroek en winterjas. Als alternatief is een passende ‘wereldse’ dresscode ook goed!

Hoe lang denkt u dat er op kantoor nog nagepraat wordt over uw eigen wereldreis? Zeker met de foto’s die we u na afloop van het evenement ter beschikking stellen.

Heeft u ook al zin om niet in 80 dagen maar in 5 uur de wereld rond te gaan en zo drie themafeesten in één bedrijfsfeest te beleven? Neem dan nu contact met ons op.

Wat is er inbegrepen bij uw bedrijfsfeest Travel around the World in Amsterdam?

Naast ‘voor elk wat wils’ met drie thema’s in één bedrijfsfeest, muziek, plezier en onbeperkt lachen en genieten is dit bedrijfsfeest inclusief:

  • Uitnodiging in de stijl van het wereldse feest
  • Gebruik van een veranderende locatie
  • Aankleding van de zaal door Styling.nl
  • Het entertainmentpakket
  • Licht en Geluid
  • Organisatie
  • Eventmanager
  • onbeperkt gebruik van onze Hollandse bar (bier, wijn en fris)
  • genieten van verrassend eten en hapjes
  • Gratis downloaden van genomen foto’s op Fotosite op Maat

 

Organiseert u ook andere bedrijfsfeesten of Travel around the World op andere locaties?

Ons event-team organiseert altijd een bedrijfsfeest dat helemaal past bij uw bedrijfsuitje. Wilt u ultramodern met Wit is IT? Typisch Amsterdams, een Hollandse avond of een Las Vegas Casinofeest? De mogelijkheden zijn eindeloos bij onze bedrijfsfeesten. Uiteraard is het ook mogelijk diverse elementen te combineren. Als u contact opneemt bespreken we graag de mogelijkheden binnen uw budget.

Travel around the World of een ander sprankelend bedrijfs- of personeelsfeest organiseren we ook in Den Haag, Utrecht, Den Bosch en diverse andere steden. Neem contact met ons op en wij helpen u graag!