Borrelboot en Dinerspel aan wal!

Prijs op aanvraag

Dit bedrijfsarrangement in Amsterdam is zo veelzijdig dat we geen reden zouden weten om het niet te boeken voor uw bedrijfsuitje. Zeer geschikt in de zomer, maar ook in de herfst- en wintermaanden met onze gesloten boten. Welk bedrijfsarrangement biedt een kennismaking met karakteristiek Amsterdam, varen, borrelen, dineren en een spannend spel ineen? Juist! het bedrijfsarrangement ‘Borrelboot en Dinerspel’. Lekker uitwaaien op de grachten, genieten van een heerlijk diner en strijden aan tafel tijdens een zelf uitgekozen dinerspel. Het is allemaal mogelijk tijdens dit gezellige, lekkere en spannende bedrijfsarrangement. Geniet mee en neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat houdt het bedrijfsarrangement Borrelboot en Dinerspel aan wal in?

In ieder geval veel gezelligheid en plezier. Om in de stemming te komen gaan we eerst gezellig borrelen op een bijzondere locatie. Uw eigen Borrelboot!

Het eerste deel van uw bedrijfsarrangement: Borrelboot in Amsterdam (1,5 uur)

Aan boord van onze borrelboot kunt u uiteraard genieten van een heerlijke borrel en wel meer dan één ook. Tijdens de hele rondvaart kunt u onbeperkt genieten van onze Hollandse bar. Met een drankje in de hand kunt u tevens genieten van de historische Amsterdamse grachten, het zonnetje op het achterdek of een grappig gesprek met uw collega’s.

Langzaamaan neemt de spanning toe. Het is gezellig, maar er hangt iets in de lucht…. De voorpret voor het vervolg van de avond! Aan het eind van de rondvaart meert de kapitein namelijk af in de buurt van een karakteristiek Amsterdams restaurant. De spelleider die u opwacht op de steiger begeleid uw groep naar het restaurant.

Het zelf uitgekozen dinerspel in een gezellig restaurant in Amsterdam (3,5 uur)

Nietsvermoedend wandelen uw collega’s het restaurant binnen en wordt snel duidelijk wat het tweede deel van de avond gaat brengen.  Is er een moord gepleegd? (Moorddiner). Of is vanaf binnenkomst niemand te vertrouwen? (Wie is de Mol diner). Of allemaal aan de VR-brillen? (VR Dining Game)..

Tussen de gangen van alle verschillende dinerspellen waar u uit kunt kiezen, genieten uw collega’s van een heerlijk driegangendiner. Natuurlijk houden we rekening met (di)eetwensen. Zo is er genoeg tijd over tijdens het dinerspel in Amsterdam om over andere – belangrijkere – zaken te praten. Of blijft u in uw rol?

Een gezellige prijsuitreiking met passende prijzen voor de beste teamtafel sluit dit veelzijdige bedrijfsarrangement af.
Heeft u ook al zin om in te schepen voor een bedrijfsarrangement met veel gezelligheid? Vraag dan nu meer informatie!

Wat is inbegrepen bij het bedrijfsarrangement Borrelboot & Dinerspel?

Naast veel gezelligheid, teambuilding, een heerlijk diner en spannend spel is dit bedrijfsarrangement inclusief:

  • Rondvaart over de Amsterdamse grachten.
  • Gezellige schipper plus bediening
  • 1,5 uur drankafkoop (bier, fris, wijn) op de boot
  • Professionele spelleider(s) / entertainer(s)
  • Uitgebreid driegangendiner
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)

Kunt u het bedrijfsarrangement ‘Borrelboot en Dinerspel’ ook combineren met andere activiteiten?

Doordat het bedrijfsarrangement helemaal gericht is op borreltijd en de avond leent dit arrangement zich prima voor een combinatie met een leuke middagactiviteit. Bijvoorbeeld een typisch Amsterdamse activiteit of spannende escape game. Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het bedrijfsarrangement Borrelboot en Moorddiner bieden we ook aan in Den Haag, Utrecht en Den Bosch.