Borrelboot & Magical Dinnershow | Amsterdam

Prijs vanaf € 89,50 p.p. excl. BTW

Een magical dinnershow is uiteraard heerlijk eten met een onvergetelijke show als garnering. Na een rondvaart door Amsterdam met onbeperkt gebruik van de Hollandse bar zit de sfeer er vast in voor een avond, zoals je die maar één keer mee kan maken. Speciaal voor uw gezelschap hebben wij namelijk de magical dinnershow ontwikkeld. Tijdens deze exclusieve magical dinnershow laat onze magiër zien dat alledaagse (bedrijfs)voorwerpen in zijn handen ineens transformeren tot magische voorwerpen die tegelijk een blik van verbazing en gulle lach op uw gezicht toveren. Doorziet u een illusie of bent u betoverd door echte magie? Daarbij klinkt regelmatig een gulle lach, want wie kan zijn gezicht in de plooi houden als de markeerstiften, pennen en computermuizen uit de neus en oren van uw collega’s worden getoverd? Geniet mee van deze unieke magical dinnershow en vraag nu meer informatie.

Hoe ziet het programma van de Magical Dinnershow met borrelboot eruit?

De voorpret begint al voordat uw groepsuitje in Amsterdam begint. Van tevoren kunt u namelijk zelf kiezen met welke, exclusief voor uw gezelschap gereserveerde, borrelboot u het water opgaat. Kiest u voor de klassieke salonboot of toch liever het eigentijdse grachten schip met modern interieur of bent u een echte gokker en kiest u voor de open sloep (die we bij regen uiteraard overkappen)?

U mag het zeggen. Komt het u niet uit om op te stappen bij de rederij? Dan leggen wij de borrelboot van uw keuze gewoon klaar op een andere plek in het Amsterdamse water. Met deze voorbereidingen kan uw magical dinner show al niet meer stuk.

Borrelboot (1,5 uur) Amsterdam

Zoals gezegd begint uw groepsuitje rond borreltijd op onze gezellige borrelboot. De kapitein en de bediening heten u welkom aan boord. Terwijl u van een eerste drankje geniet gaan de trossen los voor een rondvaart van 1,5 uur over de Amsterdamse grachten. U hoeft alleen maar te genieten van alle het moois dat u ziet, de gesprekken die u voert en het lekkers dat geserveerd wordt, want de Hollandse bar is tijdens de rondvaart onbeperkt tot uw beschikking. Uiteraard is er met onze nootjesmix ook wat te knabbelen. Hou wel wat ruimte over voor het diner!

De borrelboot is een ideale voorbereiding om in de stemming te komen en voorpret te kweken op onze unieke magical dinnershow. Nadat het schip is aangemeerd loopt uw gezelschap naar een van de karakteristieke restaurants van Amsterdam. Hier heet onze magiër u welkom in de speciaal voor u gereserveerde ruimte voor een avond, waarbij alle zintuigen, inclusief het zesde zintuig, geprikkeld worden.                              

Magical Cabaret diner (3 uur)

Zodra u aan tafel heeft plaatsgenomen begint de magical dinnershow. Als enige in Nederland combineert uw magiër cabaret en uptempo magie tot een wervelende show. Tussen de gangen van uw diner door wordt u getrakteerd op verwondering en humor. Hoe uw avond eruit gaat zien bepaalt u zelf, want onze magiër laat zich inspireren door de interactie met uw groep. Na het algemene deel komt hij bij u aan tafel. U mag hem letterlijk op de vingers kijken als hij alledaagse (kantoor)spullen gebruikt om u te verrassen met verbazing en een lach. U ziet het gebeuren, maar of u het begrijpt? Kortom, een magical dinnershow waar uw gasten nog lang over na zullen praten.

Heeft u al zin om zich te laten betoveren door een avond vol lekkers, humor en magie? Vraag dan meer informatie over dit unieke groepsuitje.

Wat is inbegrepen bij deze magical dinnershow in Amsterdam?

Naast heerlijk eten, lekker drinken, veel magie en humor, gezelligheid en teambuilding is deze magical dinnershow inclusief:

  • 1,5 uur varen op de Amsterdamse grachten
  • Boot exclusief voor uw gezelschap
  • Een gesloten boot voor de koudere maanden
  • Onbeperkt bier, fris en wijn tijdens de rondvaart
  • Heerlijk driegangendiner in een restaurant aan de gracht
  • Ruimte exclusief voor uw gezelschap
  • Professioneel Magical Cabaret tussen de gangen door

Zijn er nog meer mogelijkheden om de rondvaart op de borrelboot verder in te delen?

Uiteraard. Door haar flexibiliteit is de borrelboot uitermate geschikt voor entertainment op maat. Zo kunt u de sfeer nog verder verhogen door een professionele accordeonist of zanger(es) te boeken die de klanken uit de Jordaan over de grachten brengt. Ook een gids die speciale Amsterdamse onderwerpen bespreekt kan mee aan boord. Ook andere presentaties zijn mogelijk. Daarmee is de borrelboot ook een verrassende locatie om een productpresentatie of lancering van een dienst te organiseren. Tot slot kunt u natuurlijk ook langer genieten van uw bedrijfsuitje door de vaartijd te verlengen.

Is de magical dinnershow met borrelboot te combineren met andere activiteiten?

De magical dinnershow is op borreltijd en de avond gericht en daarmee een ideale optie om te combineren met een spannend middagprogramma. Bijvoorbeeld als afsluiter na de Escape City of in combinatie met een verrassend stadsspel.

Onze magical dinnershow met borrel is ook te beleven op en rond de grachten van Utrecht of Den Bosch. Kortom, de mogelijkheden zijn haast eindeloos. Als u contact opneemt, maken we op basis van uw wensen en verwachtingen graag een voorstel.


Pers.Prijs
> 50€ 89,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 94,50 p.p. excl. BTW
25 - 29€ 102,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.