Bedrijfsarrangement? Borrelboot & Moorddiner

Prijs op aanvraag

Dit bedrijfsarrangement in Amsterdam is zo veelzijdig dat we geen reden zouden weten om het niet te boeken voor uw bedrijfsuitje. Welk bedrijfsarrangement biedt een kennismaking met karakteristiek Amsterdam, varen, borrelen, dineren en een spannend spel ineen? Juist! het bedrijfsarrangement ‘Borrelboot en Moorddiner’. Lekker uitwaaien op de grachten, genieten van een heerlijk diner en speuren naar de moordenaar die vlak voor het diner heeft toegeslagen? Het is allemaal mogelijk tijdens dit gezellige, lekkere en spannende bedrijfsarrangement. Geniet mee en neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat houdt het bedrijfsarrangement Borrelboot en Moorddiner in?

In ieder geval veel gezelligheid en plezier. Om in de stemming te komen gaan we eerst gezellig borrelen op een bijzondere locatie. Uw eigen Borrelboot!

Het eerste deel van uw bedrijfsarrangement: Borrelboot in Amsterdam (1,5 uur)

Aan boord van onze borrelboot kunt u uiteraard genieten van een heerlijke borrel en wel meer dan één ook. Tijdens de hele rondvaart kunt u onbeperkt genieten van onze Hollandse bar. Met een drankje in de hand kunt u tevens genieten van de historische Amsterdamse grachten, het zonnetje op het achterdek of een grappig gesprek met uw collega’s.

Langzaamaan neemt de spanning toe. Het is gezellig, maar er hangt iets in de lucht…. De voorpret voor het moorddiner! Aan het eind van de rondvaart meert de kapitein namelijk af bij een karakteristiek Amsterdams restaurant.

het Moorddiner (3,5 uur)

Niets vermoedend wandelt u het bedrijfsrestaurant in en daar blijkt een moord gepleegd te zijn. Nadat u zich heeft omgekleed en uw ‘karakter’ heeft ontvangen stapt u binnen. Inspecteur Sanderinck (Met Cee Kaa) zit al op u te wachten. Hij leidt het precaire onderzoek dat de vragen op moet lossen die deze moord verklaren. Waarom is deze moord gepleegd? Wie had een motief en wie een alibi? Dit alles natuurlijk om de belangrijkste vraag: “Wie is de moordenaar?” op te lossen.

Het is een latertje voor de inspecteur en hij werkt over. Wie overwerkt moet toch eten, dus daarom wordt er tussen tussen het speuren en tijdens de ondervragingen een heerlijk driegangendiner geserveerd. Zo werkt inspecteur Sanderinck het beste, want aan het eind van het dessert is de moord meestal ook opgelost.

Een gezellige prijsuitreiking met passende prijzen voor de beste speurders sluit dit veelzijdige bedrijfsarrangement af.

Heeft u ook al zin om in te schepen voor een bedrijfsarrangement met moorddadige gezelligheid? Vraag dan nu meer informatie!

Wat is inbegrepen bij het bedrijfsarrangement Borrelboot & Moorddiner?

Naast veel gezelligheid, teambuilding, een heerlijk diner en spannend spel is dit bedrijfsarrangement inclusief:

  • Rondvaart
  • Schipper
  • Bediening
  • 1,5 uur drankafkoop (bier, fris, wijn)
  • Professionele entertainer
  • Kleding/attributen
  • Script
  • Zaalhuur
  • Uitgebreid driegangendiner
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)

Boekt u liever de borrelboot of het moorddiner apart?

Wij bieden uiteraard ook graag de mogelijkheid de Borrelboot of het Moorddiner apart te beleven. Meer informatie over de veelzijdige Borrelboot vindt u hier. Meer informatie over het Moordspel kunt u hier vinden.

Kunt u het bedrijfsarrangement ‘Borrelboot en Moorddiner’ ook combineren met andere activiteiten?

Doordat het bedrijfsarrangement helemaal gericht is op borreltijd en de avond leent dit arrangement zich prima voor een combinatie met een leuke middagactiviteit. Bijvoorbeeld een typisch Amsterdamse activiteit of spannende escape game. Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het bedrijfsarrangement Borrelboot en Moorddiner bieden we ook aan in Den Haag, Utrecht en Den Bosch.