Charity Escape Amsterdam – ontsnap niet aan, maar vóór het goede doel

Prijs vanaf € 26,50 p.p. excl. BTW

Samenwerken voor Charity, u ontsnapt er niet aan. Tijdens deze splinternieuwe teambuilding game van Uitjesbureau gaat u de strijd aan met collega’s voor KIKA, Stichting AAP, De Voedselbank, KWF en het Wereld Natuur Fonds. Het doel is de overwinning, maar het uiteindelijke doel is het bij elkaar spelen van een heel mooi bedrag voor het eigen gekozen goede doel!

Na het ontvangst op een hippe horeca locatie in de binnenstad van Amsterdam is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Onder het genot van een kopje koffie/thee legt onze strijdbare spelleiding uit wat u te wachten staat. Be ready for the Charity Escape! Elk team, bestaande uit ca 6 personen wordt uitgerust met game tablet en strijdmateriaal.

Strijdt u in de Charity Escape voor de mens, het milieu, of allebei?

Het spel wordt afgetrapt met de Charity Stemwijzer. Het is immers niet eenvoudig om direct te kiezen voor welk goede doel u vandaag alles in de strijd moet gooien. De stemwijzer maakt duidelijk welk goede doel het beste bij u past. Wordt het KIKA, Stichting AAP, de Voedselbank, KWF of het Wereld Natuur Fonds? De stemwijzer geeft het antwoord op deze belangrijke eerste vraag. De uitkomst bepaalt welke Escape uw team gaat spelen!

Als u arriveert bij onze strategische locatie hebben wij al een denkbeeldige lijn om het spelgebied getrokken. Welkom in de charity-escape room! Twee uur lang zoekt u naar clues, raadsels, codes en kennisvragen over het specifieke goede doel waarvoor de teams strijden, om te kraken. De plattegrond in de App wijst u de weg  naar de Escape vóór het goede doel. Hoe meer uitdagingen worden overwonnen, hoe meer aanwijzingen voor de escape en hoe hoger het puntenaantal. Hoe hoger het puntenaantal, hoe meer kans uw team maakt om de winst voor het goede doel binnen te halen. De App registreert alles direct en de spelleiding houdt elke actie nauwlettend in de gaten. U kunt ook direct zien hoe de andere teams scoren en voor welk doel zij strijden. Reken maar dat de lat hoog ligt.

Een half uur voor het einde van de Charity Escape ontvangt u nog 1 laatste aanwijzing. Dit kan zomaar het ticket zijn voor de Escape locatie. Er is maar één brug, steeg of straat die leidt tot de ontsnapping. Welk team ziet als eerste het verband tussen de aanwijzingen?

Waarom de Charity Escape?

Samenwerken, teambuilding met elkaar en voor de samenleving. Daar draait het om. Het winnende team verdient de eeuwige roem, en het goede doel, die krijgt de winst in euro’s. Geld dat gebruikt wordt om onze wereld een stukje beter te maken. We willen samen met jullie werken aan verantwoord omgaan met elkaar. Uitjesbureau brengt met deze game uw samenwerking binnen de teams naar een hoger niveau en biedt u een unieke en bijzondere beleving om een ondersteuning te bieden aan, KWF, Voedselbank, KIKA, WNF, CliniClowns en Stichting AAP. Deze fondsen zijn CBF erkent. Goede doelen zetten zich in voor een betere wereld, hiervoor zijn veel middelen geoorloofd, maar het gaat voornamelijk om vertrouwen. CBF is de toezichthouder en geeft de erkenning aan de doelen aan de hand van haar kwaliteitseisen.

Wat is er inbegrepen bij de Charity Escape?

 • Een donatie van €5,00 per persoon aan het goede doel van het winnende team
 • Professionele entertainer(s) en spelbegeleiding
 • Een tablet per team met speciale Charity Escape App
 • Charity Escape materialen
 • Originele puzzels, clues en samenwerkingsopdrachten
 • Een giftcard per team met donatie aan een goed doel
 • Een consumptie per persoon bij de speluitleg
 • Versnapering voor onderweg
 • Poncho’s in geval er een b’uitje valt
 • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
 • Digitaal foto/video album als bewijsmateriaal van de Charity Escape door u en uw collega’s

Kunt u de Charity Escape Amsterdam combineren met andere activiteiten?

Na de Charity Escape is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Amsterdam bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag.  Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

De Charity Escape Amsterdam is vanaf 15 augustus 2018 ook beschikbaar in Den Haag, Utrecht en Den Bosch.


Pers.Prijs
> 50€ 26,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 29,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 32,50 p.p. excl. BTW