CityRace Amsterdam – bedrijfsuitje op maat, te voet en per TukTuk

Prijs vanaf € 45,00 p.p. excl. BTW

Cityrace Amsterdam klinkt wel erg uitdagend. Een race door de stad die bekend staat om zijn drukte en vele wegopbrekingen en dat ook nog per TukTuk. Precies de uitdaging die u met uw team aangaat. Deze bloedstollende race door de binnenstad van Amsterdam is een bedrijfsuitje dat het uiterste van uw team vraagt. Navigeren, overleggen, zoeken naar opdrachten via de tablet / smartphone en samen werken om zo snel mogelijk te finishen. Spanning gegarandeerd. Bovendien leert u door de tour en de bijzondere vragen Amsterdam kennen zoals u het nog nooit gezien heeft. Spannend en mysterieus. Als optie is het ook mogelijk de vragen aan te passen aan wat er binnen uw team leeft of speelt. Zo kunt u uw bedrijfsuitje op maat maken!

De CityRace Amsterdam, hoe werkt het?

Nadat jullie verdeeld zijn in teams van maximaal 5 personen en de speluitleg hebben gehad is het zover! Met jullie eigen chauffeur spoeden jullie je naar de TukTuk! De rally met de andere teams kan beginnen. Aan de hand van de smartphone en de plattegrond die ieder team heeft ontvangen zetten jullie de koers uit. De chauffeur doet exact wat u zegt, dus navigatiekunst en samenwerken zijn onontbeerlijk. Alle punten op de kaart moeten bezocht worden. Bij ieder punt is er een uitdagende vraag, opdracht of Amsterdams geheim te ontrafelen.

Met elke vraag of opdracht kunt u aanwijzingen verdienen om slimmer naar de volgende opdracht te navigeren. Het team dat de CityRace als eerste voltooit is de terechte winnaar. Met de afsluitende spetterende prijsuitreiking zetten we de winnaar in het zonnetje.

Boek nu een vrijblijvende optie op de CityRace Amsterdam en neem contact met ons op.

Is de CityRace Amsterdam ook op maat te maken?

Jazeker, door de hypermoderne app kunnen we in het spel de vragen en opdrachten implementeren die u voorbereidt. Zo wordt het bedrijfsuitje op maat gemaakt en kunt u het thema helemaal aanpassen naar de gelegenheid. Is uw bedrijfsuitje ter ere van een jubileum en weet u een ludiek felicitatiespel? Wij maken er een doe-opdracht van.

Wilt u uw bedrijfsovername vieren met een bedrijfsuitje? Uw vragen over de nieuwe eigenaar en zijn voorliefde voor Amsterdamse muziek kunnen zo het spel in!

De TukTuks zijn geluidloos, elektrisch en milieuvriendelijk!

CityRace Amsterdam is inclusief

3,5 uur ontspanning, spel, avontuur en de mogelijkheden uw teamgenoten en Amsterdam nog beter te leren. Daarbij bieden we u het volgende:

  • Een verantwoord bedrijfsuitje, de TukTuks zijn namelijk geluidloos, elektrisch en milieuvriendelijk
  • TukTuks met chauffeur
  • Professionele spelleid(st)er
  • Smartphone & CityRace App
  • Drankje en snack tijdens het stadsspel
  • Prijsuitreiking met originele prijs voor het winnende team
  • Mogelijkheid tot ‘op maat’ vragen en opdrachten
  • Teambuilding, strijd en hilariteit.
 Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Is CityRace Amsterdam te combineren met andere activiteiten?

Na het spel is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Amsterdam bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. Zo kunnen we het spel uitbreiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. Bel of mail; we vertellen u graag meer.

 


Pers.Prijs
> 50€ 45,00 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 47.50 p.p. excl BTW
20 - 29€ 49,50 p.p. excl. BTW