Creëer uw eigen commercial in Amsterdam!

Prijs € op aanvraag

Uw eigen commercial maken. Hoe gaat dat in zijn werk en wat komt daar allemaal bij kijken? Dat leert u vandaag in deze unieke workshop. We beginnen van nul af tot de aflevering van de DVD waar het filmpje opstaat. U krijgt het hele proces dus van dichtbij mee. Welke collega slaat dicht voor de camera en wie lijkt er in de verte toch wat op Vin Diesel of Angelina Jolie? Wie kan er regisseren als Spielberg en wie klinkt er als een echte voice-over? Na vandaag weet u dit alles en heeft u uw eigen commercial om thuis nogmaals te pronken met uw acteerprestaties. Sterker nog, het team dat het beste filmpje maakt krijgt zelfs een heuse bedrijfsoscar. Popelt uw creativiteit ook al om los te gaan op dit mooie project? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over deze unieke workshop.

Hoe verloopt de workshop ‘eigen commercial maken’ in Amsterdam?

Wij heten uw gezelschap welkom op onze karakteristieke startlocatie. Zodra uw gezelschap compleet is verdelen we u in teams. Het uiteindelijke doel is om zelf een commercial van ongeveer anderhalve minuut te maken. In onze introductie-presentatie leggen we uit welke aspecten er komen kijken bij het maken van een commercial en waar u op moet letten.

Daarna is het aan u. Binnen het team verdeelt u de rollen. Hierna gaan we aan de slag met een brainstorm over het onderwerp van uw commercial. Zo kunnen we commercial helemaal zelf laten ontstaan. Ook kan de organisatie vooraf een thema, zoals een bepaalde boodschap of kernwaarden meegeven die belangrijk zijn. Zo ontstaan de aangrijpingspunten voor het story-board (het verhaal dat u wilt vertellen), het script, de regie, het filmen en het geluid. U gaat zelf aan de slag om al deze aspecten en andere belangrijke elementen die we u uitleggen in te vullen. Uiteraard fungeren we graag als sparringpartner, maar het initiatief is aan u!

Als alles duidelijk is gaat u zelfstandig Amsterdam in om uw eigen commercial op te nemen.

Als alle commercials zijn opgenomen en de teams terug zijn gaan we samen met een deskundige jury en onder het genot van een drankje de filmpjes bekijken. De beste commercial en meest geloofwaardige acteerprestatie belonen we met een heuse bedrijfsoscar. Uiteraard krijgt u achteraf de DVD met uw eigengemaakte filmopnames.

Heeft u ook zo’n zin om de regie eens naar u toe te trekken of juist helemaal uit handen te geven? Vraag dan nu meer informatie op over deze bijzondere workshop.

Dit spelprogramma is uitermate geschikt als u zakelijk wilt koppelen aan leuke teambuilding.

Wat is inbegrepen bij de workshop ‘eigen commercial maken’?

Naast een koppeling van uw zakelijke boodschap aan een leuke teambuilding, een unieke ervaring en veel hilariteit en gezelligheid is deze workshop inclusief:

  • Gebruik van een typisch Amsterdamse locatie
  • Begin-presentatie
  • Professionele begeleiding
  • Benodigde filmmaterialen
  • Sparringpartner voor een eventueel zelf gewenst thema
  • Prijsuitreiking met prijs voor de winnende commercial
  • één consumptie per persoon
  • DVD met de eigengemaakte filmopnames

Kun je de workshop eigen commercial maken combineren met andere activiteiten?

Na de workshop is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Amsterdam bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. Zo kunnen we de workshop uitbreiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. We vertellen u graag meer.