Cycling Dinner in Amsterdam

Prijs vanaf € 72,50 p.p. excl. BTW

Het cycling dinner laat u kennis maken met Amsterdam in de avond. Onze gids fietst mee en vertelt u allerlei wetenswaardigheden. Waar u naartoe fietst? De volgende gang van uw heerlijk driegangendiner! Zo ontstaat een mix van sportiviteit, stadsgeschiedenis en heerlijk eten, overgoten met een sausje van gezelligheid en saamhorigheid. Bent u benieuwd welke collega Tom Dumoulin achterna kan of wie al langere tijd niet gefietst heeft, hoewel hij of zij bij de koffieautomaat anders beweert? U komt er wellicht achter als u meer informatie vraagt over dit lekkere sportieve uitje.

Hoe ziet het Cycling Dinner arrangement eruit?

Onze gids wacht met de fietsen op een centrale locatie in Amsterdam. Als uw gezelschap is gaan we op het stalen ros en vertrekken we naar ons voorgerecht. Onderweg doet u de eerste indrukken van Amsterdam in het donker op en deelt de gids wat kennis.

Bij het eerste restaurant stappen we af en genieten we van een heerlijk voorgerecht. U heeft dan ook de mogelijkheid om lekker bij te kletsen. Als het gerecht genuttigd is en de gesprekken even stokken kunnen de jassen weer aan. De fiets wacht voor de tocht naar het hoofdgerecht. Uiteraard is de gids weer present om u op mooie bezienswaardigheden te attenderen.

Als u op adem gekomen bent is het voor de keukenbrigade tijd om het hoofdgerecht op te dienen. Eet smakelijk! Onder en na het eten heeft u wederom de gelegenheid om lekker bij te kletsen en wellicht de eerste anekdotes over de fietstocht te vertellen. Met het afruimen van de tafels is het moment gekomen om nog één keer op de fiets te stappen.

Via een bijzondere en unieke route vervolgt u uw weg naar het dessert. Nog steeds deelt de gids onderweg zijn kennis en nog steeds kunt u genieten van Amsterdam in het donker.

Als we arriveren is het tijd voor ons welverdiende dessert, de kroon op ons heerlijk sportieve cycling dinner!

Heeft u ook zo’n zin om eens uitgebreid uit eten te gaan zonder op de calorieën te letten en onderweg wat Amsterdamse geschiedenis mee te pikken? Vraag dan meer informatie aan!

Wat is inbegrepen bij het Cycling Dinner arrangement?

Naast sportiviteit, kennis over Amsterdam, veel gezelligheid en saamhorigheid is dit arrangement inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Gids die al zijn kennis over Amsterdam met u deelt
  • Fietshuur
  • heerlijk driegangendiner
  • Ontvangst in drie verschillende restaurants
  • één consumptie per persoon
  • Fietsroute (eventueel in overleg op maat samen te stellen)

Zijn er mogelijkheden om het cycling dinner arrangement verder te verrijken?

Als u het cycling dinner arrangement verder aan wilt kleden doen wij u diverse suggesties. Zo is het mogelijk de fietsen na 21.30 op te laten halen en zo wellicht na het dessert nog een stukje te fietsen. Het is natuurlijk ook een optie om de fiets in te ruilen voor een ander transportmiddel zoals de solex, segway, tuktuk of tandem. Weer een ander leuk idee is om uw gezelschap in teams te verdelen en al puzzelend of door opdrachten zelf de weg naar het volgende restaurant te laten vinden. Als u contact met ons opneemt informeren we graag over de mogelijkheden binnen uw budget.

Geniet u liever een cycling lunch arrangement?

Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om dit arrangement om te vormen naar een cycling lunch. We bespreken de mogelijkheden graag.

Kunt u het cycling dinner arrangement combineren met andere activiteiten of op een andere locatie organiseren?

Door de diverse mogelijkheden en de planning rond het diner is het cycling dinner arrangement prima te combineren met een leuk middagprogramma, zoals een typisch Amsterdamse activiteit of een mooie vaartocht. Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het cycling dinner groepsarrangement kunt u ook genieten in Den Haag, Utrecht en Den Bosch.


Pers.Prijs
> 50€ 72,50 p.p. excl. BTW
20 - 50€ 75,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.