Teambuilding oefeningen rond zakelijke events? The Meeting Escape!

Prijs vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Teambuilding oefeningen kunnen erg ontspannend en soms zelfs noodzakelijk zijn na een zware presentatie of indrukwekkende mededeling. Toch heeft u na een vergadering niet altijd gelegenheid om op korte termijn een dagdeel uit te trekken voor groepsactiviteiten. Op zo’n moment is The Meeting Escape een onmisbare schakel tussen de zakelijke beslommeringen door.

Heeft u al een zakelijke bijeenkomst in gedachten waarbij een uurtje teambuilding oefeningen doen geen kwaad kan? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe werkt The Meeting Escape in Amsterdam?

Dit spel is ideaal om op locatie te spelen. Na de zakelijke bespreking gaan alle deelnemers naar buiten. Daar worden ze ingedeeld in teams. Elk team krijgt een smartphone met Escape App en een plattegrond van het speelgebied. Binnen een uur moeten de teams binnen het speelgebied hun weg zien te vinden. Via diverse opdrachten, waarmee de aanwijzingen te winnen zijn om de kist te openen, moeten de teams binnen het uur bij de kist zien te komen. Het team dat de kist als eerste opent krijgt de prijs die in de kist ligt.

Uiteraard is ook deze opdracht niet zo simpel als het lijkt. De opdrachten zijn eigenlijk allemaal teambuilding oefeningen en wanneer het team buiten het speelgebied komt volgen er strafpunten. Ook het overslaan van opdrachten is makkelijker gezegd dan gedaan. Immers, zonder code kunt u de kist met prijs niet openen.

Na een uur is het spel afgelopen en kan het zakelijk programma weer verder. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan hier contact met ons op!

Waarom zijn de teambuilding oefeningen zo belangrijk?

In een groep vinden dynamische processen plaats. Zeker bij een bedrijfsevent, presentatie of belangrijke mededeling zijn die processen moeilijk te sturen. Uiteraard wil je als organisatie open zijn naar jouw medewerkers, maar je wilt ook de sfeer bewaren. Door na een inspannend moment The Meeting Escape te organiseren kunt u die groepsdynamiek verbreken. Door het spel moeten medewerkers hun focus verleggen en weer samenwerken, overleggen, feedback geven en nemen etc. Al deze teambuilding oefeningen zijn opgenomen in The Meeting Escape. Zo krijgt u letterlijk spelenderwijs de teamspirit terug, zonder dat u na elke mededeling een groepsuitje hoeft te organiseren.

Wat heeft The Meeting Escape u te bieden?

Naast 1 uur teambuilding oefeningen boosten met een gaaf escape spel bieden we uw team (vanaf 20 personen) het volgende:

  • Professionele spelleid(st)er
  • Smartphone en Escape-App
  • Originele opdrachten, clues, enz.
  • Toepasselijke Escape prijs in de kist voor het winnende team
  • Een korte, verfrissende, ontspannen maar actieve onderbreking van uw zakelijke event

Kun je The Meeting Escape teambuilding oefeningen combineren met andere activiteiten?

Het spel in Amsterdam is ideaal om voor de lunch of aan het einde van de dag een luchtige sfeer en groepsgevoel te creëren. Een borreltje en/of hapje eten is dan wel zo gezellig en uiteraard kunnen we dit ook voor u op locatie organiseren. Graag vertellen wij u hier meer over. Neem contact met ons op en laat u verrassen over de mogelijkheden.


Pers.Prijs
> 50€ 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 24,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 27,50 p.p. excl. BTW