De Slimste Mens Dinerspel Amsterdam

Prijs vanaf € 52,50 p.p. excl. BTW

Het ‘De slimste mens dinerspel’ is de intellectuele combinatie van een heerlijk driegangendiner dat de zintuigen prikkelt en een humoristische kennisquiz die de hersenen stimuleert. Zo ontstaat een groepsuitje dat leerzaam, veelzijdig, hilarisch en vooral gezellig is. We testen uw kennis van natuur, entertainment, Holland, geschiedenis en muziek. Wie van uw groep had u slimmer of minder slim ingeschat? Welke deelnemer blijkt een absolute muziekkenner met een hekel aan natuur? Heeft u een natuurminnende entertainmentverslaafde in de groep? En, nog veel belangrijker, wie is de slimste mens van uw groep? Na dit groepsuitje weet u het. U heeft al een voorsprong als u contact met ons opneemt om dit groepsuitje wellicht te boeken!

Hoe werkt het ‘De Slimste Mens Dinerspel’ in Amsterdam?

Voor deze bijzondere uitvoering van De Slimste Mens hebben we een bijzondere presentator kunnen strikken. De zelfbenoemde betovergrootachterneef van Maarten van Rossem. Door zijn scherpe humor zou je verwachten dat er inderdaad een familieband is, maar door zijn vriendelijkheid wordt er door menigeen getwijfeld.

Op gevoel of op basis van de sluwste voorstellen delen we de groep bij binnenkomst in naar gelijke IQ-spelteams. Uw presentator geeft vervolgens een korte speluitleg. Hierna begint een eerste ronde hersengymnastiek voor gevorderden totdat het voorgerecht wordt geserveerd. Nadat u van het voorgerecht heeft genoten en de eerste drankjes de hersenen een beetje losser hebben gemaakt spelen we de tweede ronde tot aan het diner. Ook nu kunt u samen met uw teams steeds beslissen of u de vraag gaat beantwoorden of toch passen om tijd te winnen.

Tijdens het dessert maken we het slimste team van de avond bekend. De deelnemers spelen na het dessert tegen elkaar (met de seconden die zij eerder in de eerste rondes verdienden) voor de titel Slimste Mens van uw groep!

Het slot van de avond valt met de prijsuitreiking, waarbij we het Slimste team en De Slimste Mens nog een keer in het zonnetje zetten. Dit onder het motto:” Ein Stein für die Gewinner!”

Wilt u graag als volgende Slimste mens worden opgenomen in het illustere rijtje waar onder meer Einstein, Leonardo Da Vinci en Michelangelo zich bevinden? Vraag dan snel meer informatie aan!

Wat is inbegrepen bij het ‘De Slimste Mens Dinerspel’?

Naast heel veel kennis, inzicht in uw groepsleden, uitdagende quizvragen en vooral heel veel plezier is het ‘De Slimste Mens Dinerspel’ inclusief:

  • Gebruik van de locatie
  • gebruik van spelmaterialen
  • Professionele begeleiding
  • Driegangendiner
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor slimste team en de slimste mens
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel)

Speelt u liever een ‘De Slimste Mens Lunchspel’?

Wij bieden ook de mogelijkheid om het dinerspel om te bouwen tot groepsuitje met lunch. Als u contact met ons opneemt bespreken we graag de mogelijkheden om deze spannende quiz als lunchspel te boeken.

Kunt u het ‘De Slimste Mens diner’ combineren met andere activiteiten in Amsterdam?

Door de diverse mogelijkheden en de planning rond het diner is dit dinerspel’ prima te combineren met een leuk middagprogramma, zoals een typisch Amsterdamse activiteit of een mooie vaartocht. Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het ‘De Slimste Mens dinerspel’ kunt u ook als groepsuitje spelen in Den Haag, Utrecht en Den Bosch.

 


Pers.Prijs
> 50€ 49,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 52,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 57,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.