De Slimste Mens Quiz in Amsterdam

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

De Slimste Mens Quiz als bedrijfsuitje in Amsterdam is de ideale manier om alle vooroordelen binnen uw bedrijf te onderzoeken. Is uw IT-manager echt zo slim als hij zegt? Is de koffiejuffrouw al die jaren onderschat? Beschikt de secretaresse over onverwachte speltactieken of is het toch waar en bent u echt de Slimste Mens? Kom erachter en probeer de titel ‘De Slimste Mens’ te veroveren. Neem nu contact met ons op voor meer informatie!

Hoe verloopt De Slimste Mens Quiz?

De zelfbenoemde betovergrootachterneef van Maarten van Rossum wacht u al op bij de door u gekozen locatie. Nadat hij u, met humor maar op vriendelijke wijze, heeft welkom geheten en het spel heeft uitgelegd verdeelt hij u vriendelijk in teams.

Hij zorgt ervoor dat de teams op gelijk IQ zijn ingedeeld. Dit op basis van zijn eigen inzicht of de sluwe voorbereidingen die u heeft getroffen, want wie niet sterk is moet slim zijn!

Vervolgens gaat de quiz van start. In een aantal rondes wordt van elk team de kennis over onder meer natuur, entertainment, Holland, geschiedenis en muziek getest. Zo ontstaat het Slimste Team…

Maar let op! Als de teamronde voorbij is selecteren wij uit ieder team de Slimste Mens van het team. Die persoon speelt tegen de andere kandidaten voor de titel ‘De Slimste Mens van uw bedrijfsuitje’. Teambelang is dus goed, maar vergeet uw eigen belang niet. Nogmaals, wie niet sterk is, moet slim zijn vandaag.

De prijsuitreiking met prijs voor Slimste team en Slimste Mens is de gezellige afsluiter van dit spannende bedrijfsuitje. De kans is natuurlijk aanwezig dat het uitje op kantoor nog in herinnering wordt gebracht, met name door de winnaars.

Vindt u ook dat uw naam niet mag ontbreken in het rijtje van Slimste Mensen, zoals Michelangelo, Einstein of Gary Kasparov? Boek dan nu dit slimme bedrijfsuitje!

Wat is inbegrepen bij de Slimste Mens Quiz in Amsterdam?

Naast hersenkrakers, competitie, samenwerking, veel spanning en nog meer gezelligheid is de Slimste Mens quiz inclusief:

  • Gebruik van de locatie
  • Professionele begeleiding
  • Spelmateriaal
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor slimste team en de slimste mens
  • Één consumptie per persoon

Kun je de Slimste Mens Quiz ook combineren met andere activiteiten of op een andere locatie spelen?

Na het spel is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Amsterdam bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. Zo kunnen we het spel uitbreiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. Bel of mail; we vertellen u graag meer.

De Slimste Mens Quiz is overigens ook ideaal om af te rekenen met de voordelen op de werkvloer in Den Haag, Utrecht of Den Bosch.


Pers.Prijs
> 40€ 24.50 p.p. excl. BTW
20 - 39€ 27.50 p.p. excl. BTW
15 - 19€ 32.50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.