Bedrijfsfeest Dinner & Dance Amsterdam – lekker eten en dansen!

Prijs € op aanvraag

Dit bedrijfsfeest  in Amsterdam biedt u een complete seventies ervaring. Lekker eten en drinken en daarna kunnen de voetjes van de vloer met een onvervalste seventies party. Uiteraard maken we daar wat bijzonders van want welke collega heeft de beste seventies outfit? Ook organiseren we een heuse danscompetitie. Heeft de koffiejuffrouw talent voor ‘Dirty Dancing’? Gaat de controller los als John Travolta? Hebben de secretaresses een beetje ‘Saturday Night Fever’? Of danst de directeur de ‘Moves like Jagger’? U komt er allemaal achter tijdens dit bedrijfsfeest dat nog lang nagalmt bij de koffieautomaat. ‘Let it be’ en neem nu contact op voor de verrassende mogelijkheden!

Wat houdt het bedrijfsfeest ‘Dinner & Dance Amsterdam’ in?

We ontvangen u op een verrassende locatie die door styling.nl al helemaal is aangekleed in Seventies sfeer. Komt u in uw beste seventies outfit? Dan dingt u mee naar de prijs voor beste Seventies outfit. Bij binnenkomst is onze Hollandse bar al geopend dus pak een lekker biertje, wijntje of frisdrankje en proost op de geweldige avond die voor u ligt. Zodra de stemming er lekker in zit openen we ons heerlijke buffet waar u onbeperkt van kan genieten. Pas echter op, neem niet te veel want na het buffet barst het feest los en kunnen de voetjes (en de rest van het lichaam) van de vloer. Natuurlijk blijven wij u entertainen. Zo verzorgt zangeres “Angel of Harlem” (zangeres bij ‘Disco Inferno’ The Trammps) samen met haar super sexy danseressen een spectaculaire jaren ’70 Discoshow met wervelende zang en dans.

Mocht u tussendoor even uit willen blazen dan kunt u heerlijk even onderuitzakken in onze unieke Retro Lounge Corner.

Als u weer energie heeft opgedaan is het tijd om mee te doen aan onze diverse uitdagingen. Was u stiekem altijd al een echte Bennie of Agneta? Doe dan mee aan de ABBA-contest. Was John Travolta in zijn jonge jaren jaloers op u? Win dan de hoofdprijs als beste immitator! Tot slot organiseren we een heuse danswedstrijd met onze Bleu Screen Video Wall. Zo kunt u ‘live’ meedansen in  “Saturday Night Fever” of “Dirty Dancing.” Wie wint de danswedstrijd?

Uw collega’s kunnen live meegenieten op het grote centrale scherm. Uw ster is, in ieder geval op kantoor, na vandaag rijzende! Ook aan het thuisfront is gedacht. Als een echte ster wordt u namelijk door onze Papparrazzi Girls vastgelegd zodat u thuis nog lang kunt nagenieten en het thuisfront kan overtuigen van uw kunnen. We sluiten het bedrijfsfeest af met een sprankelende prijsuitreiking. Hier zetten we de drager van de beste seventies outfit en de dans- en imitatiewedstrijden nog een keer in het zonnetje. “Burn baby Burn”, wat een bedrijfsfeest wordt dat!

‘Don’t go breaking my hart’ en neem contact met ons op om de mogelijkheden voor dit unieke bedrijfsfeest te bespreken!

Wat is er bij het bedrijfsfeest ‘Dinner en Dance Amsterdam’ inbegrepen:

Naast veel gezelligheid, een unieke seventies ervaring en de kans om uw beste (dans)beentje voor te zetten is Dinner en Dance Amsterdam inclusief:

 • Spetterende uitnodiging op maat voor uw Dinner&Dance feest
 • Gratis downloaden van genomen foto’s op Fotosite op Maat
 • een unieke locatie
 • Aankleding van uw locatie door Styling.nl
 • Licht en Geluid
 • Een overheerlijk dinerbuffet
 • Onbeperkt gebruik van onze Hollandse bar (bier, wijn en fris)
 • Een sprankelend optreden van ‘Angel of Harlem’ en haar supersexy danseressen
 • Host
 • Organisatiekosten
 • Eventmanager
 • Danswedstrijden met onze Blue Screen Video Wall
 • Sprankelende prijsuitreiking
 • Leuke prijzen voor de winnaars van de diverse wedstrijden.

Als u contact met ons opneemt bespreken we graag de mogelijkheden om uw unieke bedrijfsfeest te organiseren. ‘Ring my bell‘!

Wij kunnen uw Dinner and Dance bedrijfsfeest ook organiseren in Den Haag, Utrecht of Den Bosch.