Driegrachten Diner Amsterdam

Prijs vanaf € 84,50 p.p. excl. BTW

Het driegrachten diner biedt uw gezelschap de kans kennis te maken met de prachtigste grachten van Amsterdam. Tussendoor geniet u bovendien van een heerlijk driegangen diner op drie verschillende locaties. Door de afwisselingen tussen varen en dineren biedt dit bedrijfsuitje een gevarieerd programma. Zo kan uw gezelschap Amsterdam op een unieke manier beleven. Neem nu contact op om de mogelijkheden te bespreken om dit unieke driegrachten diner mee te maken.

Hoe werkt het driegrachten diner?

Deze culinaire en nautische avond begint met een heerlijk voorgerecht in een van de gezellige restaurantjes die Amsterdam rijk is. Als deze starter u goed is bekomen gaan we naar ons schip. Daar wordt u welkom geheten door de kapitein en deskundige gids. De trossen gaan los voor een mooie rondvaart van 45 minuten. Terwijl de gids u bijpraat over de unieke wetenswaardigheden die de Amsterdamse grachten verbergen varen we naar de aanlegsteiger bij het volgende restaurant. Bij dit karakteristieke restaurant aangekomen geniet uw gezelschap van een heerlijk hoofdgerecht.

Uiteraard is er ruim de tijd om van het eten te genieten en een goed gesprek met elkaar te voeren. Na het hoofdgerecht wandelen we terug naar de boot. Wederom heet de kapitein ons welkom, waarna hij de trossen losgooit voor de tweede rondvaart van 45 minuten. Afhankelijk van het jaargetijde heeft u de unieke kans om de grachten ‘by night’ te zien, wellicht extra verlicht door de feestverlichting die de kerstperiode aankondigt. Terwijl de gids de laatste bijzonderheden met u deelt meren we voor de laatste keer aan. Deze keer bij een etablissement dat bekend staat om haar nagerechten. Het moment om de reputatie zelf te testen. Met de laatste hap van het nagerecht eindigt ook dit bijzondere bedrijfsuitje in een herinnering waar nog lang over nagepraat wordt.

Kunt u ook niet wachten om de culinaire hoogtepunten en de drie mooiste grachten van Amsterdam in één ervaring te combineren? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Wat heeft het Driegrachten diner u te bieden?

Naast een ontspannen avond, alle pracht en praal die de Amsterdamse grachten en grachtenpanden u te bieden hebben, vele culinaire hoogtepunten en een hoop gezelligheid is het volgende bij het driegrachten diner inbegrepen:

  • Professionele Gids
  • Driegangendiner in drie verschillende restaurants
  • Boot
  • Schipper
  • 2x rondvaart van 45 minuten
  • Teambuilding en erg veel gezelligheid

Kun je het driegrachten diner combineren met andere activiteiten?

Door de vrije opzet van het driegrachten diner leent deze activiteit zich uitstekend als een bijzondere afsluiter van bijvoorbeeld een spannend stadsspel of een zenuwslopende Escape Game. Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden die we graag bespreken als u contact met ons opneemt.


Pers.Prijs
> 50€ 84.50 p.p. excl BTW
30 - 49€ 87.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.