Escape City – Escape Room Amsterdam voor grote groepen

Prijs vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Hoe goed werkt uw team samen onder druk? Welke teamgenoot wordt onder druk een echte leider? Dat merkt u snel genoeg tijdens Escape City. Dit is het bekende spel ‘Escape Room’ in de vorm van een uniek stadsspel in Amsterdam.

Hoe werkt Escape Room Amsterdam?

Samen met uw team gaat u de uitdaging aan om zo snel mogelijk te ontsnappen uit het gebied in het centrum van Amsterdam waarbinnen u zich mag bewegen. Er is maar één straat, brug of steeg om te kunnen ontsnappen. Bovendien zijn er andere teams die ook zo snel mogelijk weg willen, dus haast, samenwerking, coördinatie en discipline zijn geboden.

Het spel duurt 2,5 uur en begint in een een vooraf vastgesteld gebied. Met de Escape City App wordt de tablet gelijk jullie bewaker. De eerste twee uur krijgt ieder team opdrachten waar punten mee te verdienen zijn. Samen gaan jullie op zoek naar opdrachten, clues, raadsels, codes en kennisvragen. Na twee uur ontvangen alle teams de laatste algemene aanwijzing. Met die aanwijzing en de eerder verzamelde clues en punten hebben alle teams nog een half uur om de uitgang van Escape Room Amsterdam te vinden. Merkt de Smartphone dat u tussendoor in de no-go-area komt of tijdens het laatste half uur een verkeerde uitgang neemt, dan gaat dat ten koste van de duur verdiende punten. Uiteraard is het team dat het snelst Escape Room Amsterdam verlaat de winnaar en wacht er een mooie prijs.

Met Escape City test je onmiddellijk de vaardigheden, het samenwerkend vermogen en stressbestendigheid van ieder team. Ook leren de teamleden hun eigen rol te nemen, te overleggen, naar elkaar te luisteren en feedback te geven. Eigenschappen die voor ieder team – van sportvereniging tot bedrijfsafdeling – van belang zijn. Bovendien is deze Escape spannend, leuk en leert u ook Amsterdam kennen. Ons Escape spel is niet voor niets verkozen tot de beste Escape Game van 2018 voor grote groepen.

Doe mee en boek nu dit populaire ontsnappingsspel.

Wat bieden wij u tijdens een middag Escape Room Amsterdam?

Naast 3,5 uur ontspanning, spel en de mogelijkheden uw teamgenoten nog beter te leren kennen bieden we u het volgende:

  • Professionele spelleid(st)er
  • Tablet en Escape-App
  • Originele opdrachten, clues, enz.
  • Één consumptie per persoon
  • Prijsuitreiking met originele prijs voor winnende Escape-team.
  • Teambuilding en gezonde strijd.

Kunt u Escape City Amsterdam combineren met andere activiteiten?

Na het Escape spel is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Amsterdam bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. U kunt ook kiezen voor ons ‘all in’ arrangement. Voor EUR 69,50 pp. (vanaf 15 personen) nemen wij u alle organisatie uit handen en maken we de Escape City Amsterdam experience af met een gezellige borrel en lekker diner. Hier vindt u alle informatie.

Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Escape City kun je ook als groepsuitje spelen in Den Haag, Utrecht en Den Bosch.


Pers.Prijs
> 50€ 22,50 p.p excl. BTW
30 - 49€ 24,50 p.p excl. BTW
20 - 29€ 27,50 p.p excl. BTW
15 - 19€ 31,50 p.p excl. BTW
Op verzoek organiseren we Escape Room Amsterdam ook voor kleinere groepen. Neem contact op voor de mogelijkheden.