Escape City Stadsspel – Borrel – Diner Amsterdam

Prijs vanaf € 62,50 p.p. excl. BTW

Escape City is het bekende spel ‘Escape Room’ in de vorm van een uniek stadsspel: Escape City. De verschillende teams ontsnappen vandaag niet uit een gesloten kamer, maar zitten ‘opgesloten’ in de binnenstad van Amsterdam. Alleen door communicatie, samenwerking, strategie en een beetje Amsterdamse bluf vinden jullie als eerste de uitgang. Daarna volgt uiteraard de prijsuitreiking tijdens een gezellig borreltje. U sluit uw bedrijfsuitje af met een even gezellig als smakelijk driegangendiner. Bent u klaar voor een escape from Amsterdam? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende optie of meer informatie!

Hoe werkt Escape City Amsterdam met borrel en diner?

We verzamelen centraal waar we het spel uitleggen en uw gezelschap opsplitsen. Vervolgens krijgt elk team een Smartphone met de speciale Escape City App. Dit apparaat is jullie gids, spelleider en bewaker ineen. Twee uur lang zullen jullie op de app zoeken naar opdrachten, raadsels, code en kennisvragen. De App scoort de punten en geeft de aanwijzingen naar de volgende clue. Tegelijk is julllie app jullie bewaker. Er is immers maar één straat, brug of steeg om te ontsnappen. Komen jullie buiten de no-go area? De app registreert het en trekt medogenloos de zuur verdiende punten af.

Na 2 uur krijgen alle teams de laatste aanwijzing. Vervolgens heeft elk team nog een half uur om de juiste uitgang te zoeken. Het team dat als eerste de juiste uitgang passeert heeft uiteraard gewonnen. Na deze sportieve rivaliteit wacht een gezellige borrel. Tijdens de borrel wordt de prijsuitreiking gehouden en krijgt het winnende team de kans om nog eens goed op te scheppen. Uiteraard alleen wanneer de verliezende teams net zo vaak mogen uitleggen waarom ze eigenlijk toch gewonnen zouden moeten hebben. Als de sfeer er gezellig inzit is het bijna tijd voor het diner. Er wacht julle een gezellig en smaakvol drie-gangen diner om deze onvergetelijke dag gepast af te sluiten.

Heeft u nu al zin om te strijden voor de winst, te drinken op verbroedering en te eten voor gezelligheid en smaak? Als u contact met ons opneemt bespreken we graag de mogelijkheden.

Wat bieden we u tijdens de combi Escape City, borrel en diner?

Naast veel plezier, gezelligheid en topvermaak met het beste Escapespel voor grote groepen 2017 bieden wij u:

  • een professionele spelleid(st)er
  •  een smartphone en Escape-App
  • originele opdrachten, clues, enz.
  • 4 consumpties per persoon (bier, wijn, fris, koffie, thee)
  • heerlijk driegangendiner in Amsterdam
  • prijsuitreiking met originele prijs voor winnende Escape-team.
  • teambuilding en gezonde strijd.

Boekt u het Escape City stadsspel liever zonder borrel of diner of in een andere stad?

Als het voor u niet uitkomt om dit hele programma te boeken, dan verzorgen wij ook graag onze prijswinnende Escape City Experience alleen. U vindt dan hier alle informatie.

Wilt u liever uit een andere stad ontsnappen? Het Escape City Stadsspel bieden wij ook aan in Den Haag of Den Bosch.

Heeft u nog vragen of wilt u wellicht direct de mogelijkheden bespreken? Als u contact met ons opneemt helpen wij u graag.


Pers.Prijs
> 30€ 62,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 64,50 p.p. excl. BTW
15 - 19€ 67,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.