Escape Room Battle – Diner en escape room!

Prijs vanaf € 69,50 p.p. excl. BTW

Escape Room Battle – Diner in Amsterdam Noord, de combinatie van een escape game, escape room en een heerlijk diner. Een spannend en bijzonder groepsuitje in Amsterdam! Laten we beginnen met twee geruststellingen. De eerste: wanneer uw team ook ontsnapt, u krijgt allemaal een dessert. De tweede: het keukenteam dat uw overheerlijke diner bereidt is volkomen te vertrouwen. Daarmee hebben we het direct gehad, want deze avond draait om misleiding, verrassing en sportieve competitie. Of het de geslepenheid van de spelleider is, de onhandigheid van uw tafelgenoten of de pure angst voor kleine ruimte van uw teammaten… Er zijn eindeloos veel obstakels op weg naar uw ontsnapping. Neem nu contact met ons op over het enige groepsuitje waaraan u openlijk mag ontsnappen!

Wat kunt u verwachten van Room battle, het wel heel speciale Escape Diner groepsuitje in Amsterdam?

Onze spelleider ontvangt u gezamenlijk op een bijzondere locatie in Amsterdam Noord. Na een korte speluitleg wordt u direct verzocht aan tafel plaats te nemen en maakt u verder kennis met uw tafelgenoten en tevens teamleden voor vanavond. Daarna gaat het spel vrijwel direct los.

Zodra het eerste drankje geserveerd is verwachten we dat u aan de slag gaat met raadsels, clues, hersenkrakers en teamopdrachten. Als de sfeer er lekker inzit kunnen we één van de leukere vertragingen in de ontsnapping verklappen, het voorgerecht. Nadat u van een heerlijke starter heeft genoten neemt de spelleider het weer over. Hij zet u weer aan het werk!

U zult het zien, de ontsnapping vergt zoveel dat u verrast op zult kijken als u onderbroken wordt, doordat het diner geserveerd wordt. Uiteraard is er gelegenheid om gezellig te tafelen en wat goede gesprekken en humoristische verhalen te delen. Zodra de spelleider merkt dat de focus minder op ontsnappen komt te liggen, grijpt hij in. U moet weer door!

Het team dat als snelste ontsnapt van het tafelspel heeft de grootste voorsprong bij het laatste onderdeel… Als alle teams gefinisht zijn, volgt er namelijk een heuse Escape Room battle. Ieder team neemt plaats in een eigen escape room. Het team dat de tafel escape gewonnen heeft start met een klein voordeel. Dan klinkt het startsein! Het team dat als eerste uit de escape room ontsnapt, is de terechte winnaar van dit bijzondere groepsuitje.

Tijdens het dessert vindt de prijsuitreiking plaats. Het winnende team wordt in het zonnetje gezet om te wennen aan de eeuwige roem en krijgt een leuke prijs uitgereikt.

Als u bekend staat als de Houdini van kantoor, dan is dit uw kans om uw ontsnappingsvaardigheden te tonen. Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken?

Wat is bij het Escape Room Battle Diner Amsterdam inbegrepen?

Naast veel plezier, spanning, teambuilding, een escape room ervaring en een heerlijk diner is het Escape Diner Amsterdam een groepsuitje inclusief:

  • Professionele entertainer
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Exclusieve ruimte voor het diner en spel.
  • Escape Room per team (team bestaat uit 5 personen)
  • Heerlijk drie gangen buffet
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)

Is het Escape Room Diner te combineren met andere groepsuitjes?

Omdat dit escape diner rond het diner plaatsvindt is er genoeg ruimte om ervoor of erna nog een leuke activiteit te doen. Zo zijn een sportief stadsspel of gezellige vaartocht een goede aanvulling. Uiteraard denken we graag met u mee als u contact met ons opneemt.


Pers.Prijs
> 50€ 69.50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 74.50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 78.50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.