Het Expeditie Robinson spel, teambuilding en hilariteit!

Prijs vanaf € 27,50 p.p. excl. BTW

Met het Expeditie Robinson spel maken we weer een echte TV-beleving van uw teambuilding. De collega van de afdeling boekhouding blijkt ineens een echte strateeg, terwijl de salesjongens die normaal altijd voorop lopen nu ineens prima in dienst van het team werken. Met het Expeditie Robinson spel zult u samen met uw collega’s getest worden op uw overlevingsdrang. De opdrachten zijn bizar en de sfeer tijdens het event hilarisch! Kunt u niet wachten om het mee te maken? Boek hier direct vrijblijvend een optie voor het Expeditie Robinson spel als teambuilding en wij nemen contact met u op!

Hoe werkt het Expeditie Robinson spel?

Wij verzamelen op een geschikte, vooraf in overleg gekozen, locatie. Hier delen we uw gezelschap op in kleine teams en leggen wij het spel uit. Daarna kan de slag om te overleven van start! U komt erachter tot hoever u als team met tactiek, slimheid en teambuilding kan komen. Altijd fijn om te onthouden als u de werkjungle weer ingaat. Eigenschappen als samenwerken, improviseren, overleggen, naar elkaar luisteren en feedback geven en nemen komen allemaal aan de orde. We testen u op die kwalificaties door de bijzondere opdrachten die we geheel in Crusoe-stijl overhandigen. Vervolgens is het aan u als team om zo goed mogelijk te overleven. Tegelijkertijd leert u elkaar anders kennen en schept u met elkaar vertrouwen terwijl u vooral veel plezier maakt. Teambuilding in optima forma!

Aan het eind van deze actieve middag zult u versteld staan van uw eigen en elkaars kunnen. Het is dan goed bijkomen met een verfrissende borrel. Tijdens de borrel maken we direct bekend welk team De Ultieme Robinson blijkt te zijn.

Bent u benieuwd hoe het voelt om een echte Crusoe te zijn? Boek dan hier direct vrijblijvend een optie voor het Expeditie Robinson spel

Wat bieden wij u tijdens het Expeditie Robinson Spel?

Naast 3,5 uur spanning, sport, spel, vermaak en inzicht in elkaars overlevingsdrang bieden wij u:

  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen
  • Versterking van de teamspirit binnen de groep
  • Originele prijs voor het winnende team
  • Indien gewenst in het Engels

Is het Expeditie Robinson Spel te combineren met een diner, andere locatie of internationale gasten?

We kunnen ons voorstellen dat u na een middag overleven toe bent aan een goed en gezellig diner. Daarom zijn er mogelijkheden om af te sluiten met een uitgebreide barbecue of driegangendiner in Amsterdam.

Het spel is op elke willekeurige locatie te spelen, dus het Expeditie Robinson Spel komt graag naar u toe. In die gevallen is het mogelijk om naast de barbecue ook een ontbijt, lunch of eventuele borrel op locatie te regelen.

Tot slot is het, als uw teambuilding een internationaal karakter moet krijgen, ook mogelijk om het Expeditie Robinson spel in het Engels te spelen. Vraag onze medewerkers om meer informatie.

 


Pers.Prijs
> 50€ 27.50 p.p. excl BTW
30 - 49€ 29.50 p.p. excl BTW
20 - 29€ 32.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.