Fietstocht Amsterdam, lunch & bezoek Rijksmuseum

Prijs vanaf € 69,50 p.p. excl. BTW

Werkt u ook vooral binnen? Krijgen uw collega’s ook alleen beweging als ze van de auto naar de deur van het kantoor lopen? Dan is dit groepsuitje hét moment om hen in beweging te krijgen met deze interessante en mooie fietstocht door Amsterdam. We overdrijven het niet, dus er is genoeg gelegenheid om te stoppen. Bijvoorbeeld omdat onze gids tijdens de groepsfietstocht een bijzonderheid van prachtig Amsterdam uitlegt. Ook de lunch is een mooi moment om even de benen te strekken. Na de lunch staat er een bezoek aan het schitterend verbouwde Rijksmuseum op het programma. Heeft u nu al zin om op de fiets de historie van Amsterdam te verkennen? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kunt u tijdens de fietstocht door Amsterdam verwachten?

We beginnen dit bedrijfsuitje met een mooie fietstocht door het Museumkwartier en de Vondelparkbuurt. Doordat deze buurten van oudsher de betere buurten van Amsterdam zijn hangt er een voorname sfeer in de wijken en is er menig architectonisch hoogtepunt te bewonderen. Onze ervaren gids, die meefietst, zal u regelmatig verrassen met bijzonderheden. Dé winkelstraat van Nederland, de P.C. Hoofstraat, ligt op de route, dus u heeft kans een Holleeder-scootertje te spotten of in de stiletto-race te belanden.

Na de voorname Vondelparkbuurt en het al even statige Museumkwartier te hebben beleefd, fietsen we de levendige Pijp – twintig jaar geleden verloederd, nu helemaal opgepept en een highlight van Amsterdam. Ook een stukje Albert Cuypmarkt mag niet ontbreken. Het contrast tussen deze voorname buurten en de ultieme volkswijk kunt u overdenken tijdens de heerlijke lunch.

De lunch tijdens de fietstocht Amsterdam

Van zo’n actieve fietstour door de stad krijgt een mens trek en dorst. Het is dus tijd om aan te schuiven bij één van de gezellige restaurantjes in de schaduw van het Rijksmuseum. Hier serveren we de heerlijke, vers bereide lunch, die op basis van de wensen van u en uw collega’s is voorbereid. Als de inwendige mens ook weer tevreden is stappen we over naar ‘het Rijks’ om te genieten van de wondere wereld van de kunst in het Rijksmuseum.

Rondleiding door het Rijksmuseum

Zodra u bekomen bent van de eerste indrukken maken we een verrassingstocht die een mooi beeld oplevert van wat het Rijksmuseum zoal te bieden heeft. Van Rembrandts Nachtwacht tot een twintigste eeuws vliegtuig, van weelderige kostuums tot een complete, originele achttiende eeuwse stijlkamer.

Toen het Rijksmuseum in 1885 opende, was dit het grootste gebouw in Nederland. Tot april 2013 vond bovendien de grootste verbouwing van Nederland plaats. Inmiddels kunt u ontdekken dat het Rijksmuseum weer prominent en met een zeer uitgesproken uitstraling aanwezig is.

Al met al een groepsuitje waarbij u op verschillende manieren de historie van Amsterdam leert kennen. De vele indrukken van vandaag zullen ongetwijfeld een mooie herinnering vormen.

De fietstocht kan indien gewenst ook in de wandel variant. Dit bespaart u € 7,50,- per persoon en de tocht is uiteraard net zo leerzaam en indrukwekkend als op de fiets.

De prijs is afhankelijk van de uiteindelijke groepsgrootte en (extra) wensen. Mensen met een museumjaarkaart kunnen gratis bij het Rijksmuseum naar binnen. Vraag een vrijblijvende offerte aan en geef uw wensen door.

Heeft u nu al zin in een dag historisch en kunstzinnig Amsterdam? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende boeking of informatie.

Wat is er bij de fietstocht, lunch en bezoek aan het Rijksmuseum inbegrepen?

Naast een ruim vijf uur durende kennismaking met authentiek Amsterdam, een schat aan informatie en een groepsuitje waar u nog lang aan terug zult denken is de groepsfietstocht inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee
  • Fiets
  • Professionele gids tijdens de fietstocht
  • Uitgebreide lunch
  • Entree Rijksmuseum met verrassingstocht

De hiernaast genoemde prijs is een indicatie. Zo kan de groepsfietstocht worden omgeboekt tot wandeltocht. Dit verlaagt de kosten met € 7,50 per persoon. Ook uw wensen ten aanzien van de lunch of andere extra’s kunnen van invloed zijn op de prijs. We zijn benieuwd naar uw ideeën en maken graag een prijsopgave als u contact met ons opneemt!

Is de fietstocht ook te combineren met andere leuke activiteiten?

Dat kan zeker. In ons aanbod hebben we diverse mogelijkheden om de dag op een bijzondere manier af te sluiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een lekkere borrel op het water of een heus moorddiner? Uiteraard zijn er nog veel meer alternatieven om een mooi groepsuitje onvergetelijk te maken.  We helpen u graag!

 


Pers.Prijs
> 50€ 69,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 74,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 79,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.