Geheimen van Amsterdam | Amsterdams stadsspel | Corona Proof!

Prijs vanaf € 21,50 p.p. excl. BTW

Een bedrijfsuitje dat ervoor zorgt dat u Amsterdam nooit meer met dezelfde ogen bekijkt. Ontdek de verborgen parels van Amsterdam terwijl u met uw teamleden op 1,5 meter dwars door de mooiste straatjes loopt. Zie de bruggen van de grachtengordel en bezoek verborgen pleintjes. Ontdek verborgen kerken en de lievelingsplekjes van Amsterdammers. Welk team heeft de meeste teamgeest mentaliteit en overwinningsdrang om de meeste geheimen van Amsterdam te ontsluieren en daarmee dit doldwaze spel te winnen? Kom erachter en neem nu contact op voor meer informatie!

Wat houdt het bedrijfsuitje ‘Geheimen van Amsterdam’ in?

Het is weer mogelijk om aangepaste teamuitjes te laten plaatsvinden. Al onze maatregelen hiervoor leest u in ons 1,5 meter protocol.

Onze spelleiding heet u van harte welkom op een karakteristieke Amsterdamse locatie. Daar gaat uw bedrijfsuitje van start met een introductie en uitleg van dit letterlijk onthullende stadsspel. Daarna verdeelt de spelleiding u in teams. Elk team krijgt de juiste spelmaterialen om op zoek te gaan naar de geheimen van Amsterdam. Natuurlijk rekening houdend met de 1,5 meter afstand regel en alle andere hygiëne maatregelen. Deze wereldstad is een dure dame en geeft haar geheimen dus alleen prijs in ruil voor een tegenprestatie. Die tegenprestatie vervullen de teams door bijzondere vragen te beantwoorden en originele opdrachten te vervullen. Zo vinden zij de weg van geheim naar geheim. Elk team maakt op deze manier kennis met de stad en haar geheimen, maar ook met elkaar. Na 2,5 uur speuren, treffen we elkaar weer op de startlocatie. Terwijl u even bijkomt met een heerlijk drankje wijst de spelleiding het winnende team aan. Tijdens de afsluitende prijsuitreiking nemen zij hun prijs in ontvangst.

Heeft u ook zo’n zin in een onthullend bedrijfsuitje? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie.

Wat is inbegrepen bij het bedrijfsuitje ‘Geheimen van Amsterdam’?

Naast een ontdekkingstocht door Amsterdam, spannend en gezellig spel, veel humor en teambuilding is dit bedrijfsuitje inclusief:

  • Gebruik van een typisch Amsterdamse locatie
  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen / tablet / app
  • Één consumptie per persoon
  • Versnapering voor onderweg
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team
  • Veilige organisatie van uw teamuitje volgens ons 1,5 meter protocol (COVID-19), vastgesteld volgens de geldende adviezen van het RIVM.

Kunt u het bedrijfsuitje ‘Geheimen van Amsterdam’ combineren met andere activiteiten?

Wij kunnen ons voorstellen dat u eerst wat voorbereidend onderzoek wilt doen voordat u Amsterdam verleidt. Daarom kunt u dit bedrijfsuitje uitbreiden met een voorafgaande rondvaart en heerlijke lunch. Zo gaat u niet helemaal onvoorbereid en hongerig op pad. Wij nemen u alle organisatie uit handen en bereiden u voor op de onthulling van de Amsterdamse geheimen met een rondvaart en heerlijke lunch. Hier vindt u alle informatie.

Aan de andere kant kunnen wij ons voorstellen dat u liever Amsterdam verkent met de geheime kennis op zak. Nadat u Amsterdam haar geheimen heeft ontfutseld, is het natuurlijk leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Amsterdam bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. Graag maken we het bedrijfsuitje ‘Geheimen van Amsterdam’ af met een gezellige borrel en lekker diner.

Er zijn nog veel meer combinaties mogelijk, dus wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Naast Amsterdam zijn wij er ook in geslaagd om het Koninklijke Den Haag, verrassend Utrecht en onontdekt Den Bosch hun geheimen prijs te laten geven.


Pers.Prijs
> 50€ 21.50 p.p. excl BTW
30 - 49€ 23.50 p.p. excl BTW
20 - 29€ 26.50 p.p. excl BTW
15 - 19€ 29.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.