Sloepenrace op de Amsterdamse grachten – een vaardig groepsuitje!

Prijs vanaf € 44,50 p.p. excl. BTW

Tijdens dit groepsuitje in Amsterdam geen puzzeltocht, geen gids met weetjes, geen gedobber, geen tijd om van de grachtenpanden te genieten en geen buffet aan boord. Toch wordt dit een van de leukste groepsuitjes in lange tijd. Tijdens deze sloepenrace over de grachten varen de teams namelijk zelf zo snel mogelijk naar de finish. Uiteraard wacht daar wél een drankje om dit avontuurlijk groepsuitje te besluiten. Heeft al zin in een waterrace over de Amsterdamse grachten? Neem dan contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Wat houdt de Grachten SloepenRace als groepsuitje Amsterdam in?

We verzamelen gezamenlijk bij de elektrische en fluisterstille sloepen. Daar leggen we u het spel uit en verdelen we u in teams. Ook ontvangt u uw eigen tablet met race-app. Hierna kan gaat ieder team aan boord van de eigen sloep. Als alle teams zijn ingescheept klinkt het startschot. De sloepenrace is begonnen. Aan de hand van de opdrachten en vragen die op de App binnen komen bepaalt elk team vervolgens een eigen route. Let daarbij goed op de andere teams en ander scheepvaartverkeer. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat u dit groepsuitje wint en liefst zonder kleerscheuren! Het is hopelijk geen verrassing dat het team dat als eerste finisht de terechte winnaar is van de sloepenrace. Inmiddels hebben wij in een nabijgelegen horecalocatie alles in gereedheid laten brengen voor een gezellig afzakkertje en de prijsuitreiking waarmee we deze sloepenrace en dit groepsuitje afsluiten.

Optioneel: een sloepenrace op maat in Amsterdam!

Standaard hebben wij een onuitputtelijke hoeveelheid vragen en opdrachten om de teams hun route te laten verdienen. Tijdens dit groepsuitje is het ook mogelijk om uw eigen vragen aan te leveren. Zo kunt u het groepsuitje helemaal in het thema brengen van het bedrijf, jubileum of andere bijzondere gelegenheid. Natuurlijk denken wij graag met u mee!

Heeft u ook al zin om zelf over de Amsterdamse grachten naar de hoofdprijs te racen? Wij vertellen u graag meer als u contact opneemt.

Wat heeft de Grachten sloepenrace u te bieden?

Naast veel plezier, zelf varen over de wereldberoemde Amsterdamse grachten, sportiviteit en competitie is dit bedrijfsuitje inclusief:

  • Een duurzaam bedrijfsuitje; al onze sloepen zijn elektrische fluisterboten
  • één elektrische fluisterboot per team
  • Tablet, App en andere spelmaterialen
  • Professionele spelbegeleiding
  • Drankje en snack voor onderweg
  • 1 consumptie per persoon
  • Originele prijs voor het winnende team

Kun je de Grachten sloepenrace in Amsterdam combineren met andere activiteiten?

Na het spel is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Amsterdam bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. Zo kunnen we het spel uitbreiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. Bel of mail; we vertellen u graag meer.

Het is ook mogelijk uw sloepenrace te organiseren op de grachten van Utrecht.


Pers.Prijs
> 50€ 44,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 46,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 49,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.