Het Mysterie van het Rijksmuseum

Prijs vanaf € 29,50 p.p. excl. BTW

Een compleet nieuwe digitale game van Uitjesbureau in Amsterdam; het Mysterie van het Rijksmuseum. Een innovatiever bezoek aan het meest indrukwekkende museum van Nederland gaat u niet vinden. In deze game moet u zelf het uiterst boeiende verhaal van Rembrandt van Rijn ontcijferen. Een klus die zelfs Robert Langdon van de Da Vinci Code niet zomaar kan klaren. Heeft u de kunstkennis in huis, het vernuft, de communicatie skills en het samenwerkingsvermogen? Heel misschien lukt het u wel…

Hoe wordt deze kunstzinnige game gespeeld?

Voordat u vol overgave de Gouden Eeuw in stapt, starten we het programma in de schaduw van het Rijksmuseum. Het verhaal begint hier. Onder genot van een kopje koffie nemen onze kunstzinnige entertainers u mee in de wereld van Rembrandt van Rijn en de Gouden Eeuw. Het levensverhaal van deze bijzondere man is voor velen bekende geschiedenis. Toch weet men lang niet alles. Vandaag is het aan u de taak om op zoek te gaan naar antwoorden op de vele vragen die liggen verborgen in het Museum.

In groepen van vijf personen stapt u het Rijksmuseum binnen. Uitgerust met niks meer dan een tablet met speciale Rijksmuseum App gaat u op pad. Aan u de taak om de geheimen achter de schilderijen te ontrafelen. Zo zit er in de game gezichtsherkenning technologie. Als u het juiste stilleven in beeld krijgt met de tablet, bent u in staat om de schilderijen tot leven te wekken. Er zit een verhaal achter die wordt verteld in de tablet. De antwoorden liggen niet voor het oprapen. Verbanden moeten worden gelegd, cryptische aanwijzingen moeten worden vertaald. Het vernuft op het niveau van de Da Vinci Code en het Bernini Mysterie is nodig om tot de eindoplossing te komen… Heeft uw team de kunstzinnige kwaliteiten in huis om het hele verhaal in kaart te brengen?

Wat heeft het Rijksmuseum Mysterie te bieden?

  • Eén ontvangst consumptie
  • Unieke teambuilding dat zeer geschikt is voor grotere groepen
  • Een spel in het museum dat zelfs cultuur barbaren enthousiast maakt
  • Originele opdrachten, clues en cryptische raadsels
  • Leuke weetjes en verhalen over de belangrijkste kunstwerken van het Rijksmuseum
  • 1 tablet per team met speciaal ontwikkelde Rijksmuseum app
  • Prijsuitreiking met kunstzinnige prijs voor het winnende team
  • Eén consumptie per persoon bij de Prijsuitreiking
  • Het meest originele en memorabele museum bezoek dat u ooit heeft meegemaakt

De prijs per persoon is exclusief het entree ticket voor het Rijksmuseum.

Na het spel is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Amsterdam bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. Zo kunnen we het spel uitbreiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. We vertellen u graag meer.

 


Pers.Prijs
> 50€ 29,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 32,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 37,50 p.p. excl. BTW