Het Mysterie van het Rijksmuseum

Prijs vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Een compleet nieuwe digitale game van Uitjesbureau in Amsterdam; het Mysterie van het Rijksmuseum. Een innovatiever bezoek aan het meest indrukwekkende museum van Nederland gaat u niet vinden. In deze game duikt u in de wereld van de kunsthistorici om één van de best bewaarde geheimen van het Rijksmuseum te ontrafelen. Een klus die zelfs Robert Langdon van de Da Vinci Code niet zomaar kan klaren. Heeft u de kunstkennis in huis, het vernuft, de communicatie skills en het samenwerkingsvermogen? Heel misschien lukt het u wel…

Hoe wordt deze mysterieuze game gespeeld?

Voordat u vol overgave de Gouden Eeuw in stapt, starten we het programma in de schaduw van het Rijksmuseum. Het verhaal begint hier. Een mysterieus personage neemt u aan de hand mee in één van zijn onderzoeken. Jarenlang heeft hij geprobeerd om de geheimen van het Rijksmuseum bloot te leggen. Tot op heden is hem dit niet gelukt. Vandaag is het aan u de taak om op zoek te gaan naar antwoorden op de vele vragen die liggen verborgen in het Museum.

In groepen van vijf personen stapt u het Rijksmuseum binnen. Uitgerust met niks meer dan een tablet met speciale Rijksmuseum App gaat u op pad. Aan u de taak om de geheimen achter de schilderijen te ontrafelen. Zo zit er in de game gezichtsherkenning technologie. Als u het juiste stilleven in beeld krijgt met de tablet, bent u in staat om de schilderijen tot leven te wekken. Er zit een verhaal achter, dat wordt verteld in de tablet. De antwoorden liggen niet voor het oprapen. Verbanden moeten worden gelegd, cryptische aanwijzingen moeten worden vertaald. Het vernuft op het niveau van de Da Vinci Code en het Bernini Mysterie is nodig om tot de eindoplossing te komen… Heeft uw team het onderzoekend vermogen in huis om het hele verhaal in kaart te brengen?

Wat heeft het Rijksmuseum Mysterie te bieden?

  • Unieke teambuilding dat zeer geschikt is voor grotere groepen
  • Een spel in het museum dat zelfs cultuur barbaren enthousiast maakt
  • Originele opdrachten, clues en cryptische raadsels
  • Leuke weetjes en verhalen over de belangrijkste kunstwerken van het Rijksmuseum
  • 1 tablet per team met speciaal ontwikkelde Rijksmuseum app
  • Prijsuitreiking met kunstzinnige prijs voor het winnende team
  • Het meest originele en memorabele museum bezoek dat u ooit heeft meegemaakt

De prijs per persoon is exclusief het entree ticket voor het Rijksmuseum.

Na het spel is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Amsterdam bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. Zo kunnen we het spel uitbreiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. We vertellen u graag meer.

 


Pers.Prijs
> 50€ 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 26,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 28,50 p.p. excl. BTW
15 - 19€ 31,50 p.p. excl. BTW