Hou van Holland Dinerspel

Prijs vanaf € 49,50 p.p. excl. BTW

Het Hou van Holland dinerspel is eigenlijk het beste van twee werelden. Een heerlijk driegangen diner en een oergezellig Hollands spel ineen. Als dat geen feestelijk bedrijfsuitje wordt…. Bovendien leert u uw collega’s op een hele andere manier kennen. Wie ontpopt zich als een echte teamcaptain met hilarische humor? Wie heeft het zangtalent van mijnheer Chung en welk team heeft de meeste parate kennis over ons mooie Holland? U komt erachter terwijl u gezellig bijkletst, nog veel meer lacht en geniet van een heerlijk driegangendiner. Het is immers niet voor niets een dinerspel. Wilt u ook aanschuiven en meespelen? Neem dan nu contact met ons op.

Hoe werkt het Hou van Holland Dinerspel?

U wordt gezamenlijk ontvangen in een karakterstiek Amsterdamse locatie. De spelleider gaat direct aan de slag om de sfeer te maken en stelt gezellige teams samen. De strijd nadert… Elk team gaat aan tafel en de captains staan klaar….het dinerspel Hou van Holland! barst los!Nog voordat het voorgerecht op tafel staat zijn het ruimtelijk inzicht en de stressbestendigheid van de teams al getest en gewogen. Wie ligt er op kop en welk team heeft wat in te halen? Dat zien we straks, maar bij het voorgerecht is het voor even vrede. Eet smakelijk!

Als iedereen van het voorgerecht heeft genoten is het tijd voor de bekende Nederlanders, de spellingsronde en herken het fragment. Ieder teamlid is hier nodig om het beste resultaat te halen. Welk team weet Paul de Leeuw of Johnny Jordaan het best uit te beelden zonder hun namen te noemen? Ook zpellink vraagt om talent van elk teamlid en bij het laatste onderdeel hoort u diverse geluidsfragmenten, herkent u ze eerder dan het andere team? Sla dan uw slag aan tafel!

Tegelijk met het tussenstandje serveren we het hoofdgerecht. Het is een echte Hollandse avond, dus een kuiltje jus of een beetje prakken kan best! Als u van het diner heeft genoten is het tijd voor het finalespel. We spelen de grote muziekquiz, Dus als team en individu dagen we u uit de klassiekers te (her)kennen en lekker in te haken en mee te zingen. Zo halen we het einde van de quiz wellicht in polonaise. Met het dessert is het ook tijd voor de ontknoping, het dessert en de prijsuitreiking met een prijs voor het beste team!

Heeft u nu al zin om in polonaise door de zaal te gaan terwijl uw teamcaptain aan het rad draait? Dan gaan we daarvoor zorgen als u contact met ons opneemt.

Wat is er inbegrepen bij het Hou van Holland dinerspel Amsterdam?

Naast echte Hollandse gezelligheid, een boost van uw kennis over Hollandse folklore, samenwerking en strijd is het Hou van Holland diner inclusief:

 • Professionele entertainer
 • Spelmaterialen
 • Huur van de locatie
 • Driegangendiner
 • Prijs voor het beste team
 • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)
 • Teambuilding

Voor groepen van meer dan 50 personen is het Hou van Holland diner bovendien inclusief:

  • Persoonlijke uitnodiging voor de deelnemers (groepen > 50 personen).
  • Exclusieve foto-site met foto’s van uw uitje (groepen > 50 personen).

Extra’s:

Speelt u liever een ‘Hou van Holland lunchspel’?

Ook in de middag staat het Hou van Holland decor klaar om u, onder het genot van een heerlijke lunch, te testen in de leukste quiz van Nederland. Als u contact met ons opneemt bespreken we graag de mogelijkheden en scherpe prijzen.

Kunt u het Hou van Holland dinerspel combineren met andere activiteiten?

Door de diverse mogelijkheden en de planning rond het diner is het Hou van Holland dinerspel prima te combineren met een leuk middagprogramma, zoals een typisch Amsterdamse activiteit of een mooie vaartocht. Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het Hou van Holland dinerspel kun je ook als groepsuitje spelen in Den Haag, Utrecht en Den Bosch.


Pers.Prijs
> 50€ 49,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 52,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 54,50 p.p. excl. BTW
15 - 19€ 57,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.