Hou van Holland Quiz in Amsterdam!

Prijs vanaf € 23,50 p.p. excl. BTW

De quiz die geen quiz is, het spel dat geen spel is ofwel gezellig lol maken in teamverband is met Hou van Holland nu speciaal voor uw bedrijfsuitje neergestreken in Amsterdam. Welke collega spelt er als mijnheer Chung en zingt als Guus Meeuwis (of andersom). Welke teamcaptain leidt zijn team naar de meeste lol en welk team kent Holland het beste? Die is bij dit spel…. nog niet klaar, want naast de puur Hollandse spellen en rondes hebben we ook veel Amsterdamse kennis door de quiz gehaald. Wie weet uit welke stad de tekstschrijver van bekende klassiekers als ‘Diep in mijn hart’ en ‘Oh Johnny’ kwam? Waar komt de naam pikketanussie vandaan? Als u hier een idee van heeft zou uw team wel eens het beste team kunnen worden en de felbegeerde Hou van Holland quiz prijs mee kunnen nemen. Vraag nu meer informatie aan.

Hoe gaat de Hou van Holland quiz in Amsterdam?

Speciaal voor deze gelegenheid is een meer dan typisch Amsterdamse sfeermaker bereid gevonden het spel te leiden. Dit uiteraard in een al even typisch Amsterdamse locatie. Op eigen wijze heet hij u van harte welkom voor de quiz en vertelt hij u over zijn wereldstad die toch eigenlijk een dorp gebleven is! Na een staaltje onvervalste Amsterdamse hartelijkheid en humor verdeelt hij uw gezelschap in teams. Tijd voor de Hollandste quiz met een Mokumse knipoog! In een aantal rondes bepaalt u wie de meeste echte Hollandse guldens bij elkaar gespaard heeft en zich het beste team van dit bedrijfsuitje mag noemen.

Zo joviaal als alleen een echte Amsterdammer kan zijn wordt het winnende team tijdens de afsluitende prijsuitreiking in het zonnetje gezet.

Heeft u nu al zin om aan het Rad te draaien of eens lekker ondergedompeld te worden in Hollandse en Amsterdamse kennis? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie.

Wat is inbegrepen bij de Hou van Holland quiz?

Naast heel veel lol, een boost van uw kennis over Amsterdam en Holland, teambuilding en een echte Amsterdamse sfeer is deze Hou van Holland quiz inclusief:

  • Gebruik van een typisch Amsterdamse locatie
  • Professionele ‘Amsterdamse’ entertainer
  • Huur techniek
  • Spelmaterialen
  • Hou van Holland Rad
  • Prijsuitreiking
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Één consumptie per persoon
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)

Voor grote groepen (groepen >50 personen) is eveneens inbegrepen:

Kunt u de Hou van Holland quiz combineren met andere activiteiten?

Spelen maakt dorstig, dus uiteraard breiden wij op uw verzoek de quiz graag uit met een gezellig borrelarrangement, heerlijk driegangendiner of (barbecue)buffet.

De Hou van Holland quiz in een lokaal jasje is ook een doldwaas bedrijfsuitje in Den Haag, Utrecht en Den Bosch.

Tot slot is deze Hou van Holland Quiz is ook zeer geschikt om op locatie te spelen bij bijvoorbeeld de opening van uw nieuwe bedrijfspand, een jubileum etc.

Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.


Pers.Prijs
> 50€ 23.50 p.p. excl BTW
30 - 49€ 27.50 p.p. excl BTW
20 - 29€ 29.50 p.p. excl BTW
15 - 19€ 32.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.