Jongens tegen de Meisjes Dinerspel

Prijs vanaf € 52,50 p.p. excl. BTW

Het jongens tegen de meisjes dinerspel geeft antwoord op veel vragen die u eigenlijk niet kan stellen. Gaan de dames eigenlijk alleen in groepen naar het toilet? Worden de heren ineens stoerder als ze in een groep zijn? Hebben de dames het echt altijd koud en hebben de heren echt altijd veel meer misère als ze grieperig thuis zijn? Allemaal vragen, misschien wel voordelen waar u vanavond een antwoord op kan verwachten.

Wat voor beide sekses gelijk is, na verloop van tijd krijg je trek van al die hilariteit.Voor een heerlijk, sekse-neutraal, driegangendiner wordt dan ook gezorgd. Voor de rest is het Jongens tegen de Meisjes in Amsterdam tijdens uw bedrijfsuitje. Wilt u ook eens ongestraft aan de dames vragen of ze nu echt minder van seks houden dan de mannen? Neem dan heel snel contact voor meer informatie en speel het Jongens tegen de Meisjes dinerspel tijdens uw bedrijfsuitje!

Wat houdt het Jongens tegen de Meisjes Dinerspel in?

De begeleiding heet u al welkom als uw aankomt bij uw karakteristieke locatie in het centrum van Amsterdam. Verrassend genoeg wordt het gezelschap opgedeeld in een herenteam en damesteam. Met het bedenken van de gezamenlijke yell komt de sfeer er al lekker in. Voor u er erg in heeft staat u mee te joelen en de andere kunne uit te dagen, het jongens tegen de meisjes dinerspel is van start gegaan!

Daarna gaat het rap. Een voor een de vooroordelen, misverstanden en kenmerkende eigenschappen van jongens en meisjes komen voorbij en worden in de spelrondes vakkundig ontkracht of aarzelend bevestigd. Gejoel, hilariteit en kreten van herkenning alom voor de rest van de avond, alleen nog verbroken door het heerlijke driegangendiner dat tussendoor wordt geserveerd.

Uiteraard pauzeren we het spel dan even om u van al het lekkers te laten genieten en de strijdbijl even te verruilen voor een vredespijp bij een gezellig gesprek. Wellicht gaan we met de kenmerkende vraag: ‘als de dames vredespijpen, wat doen ze dan bij oorlog?’ daarna weer van start.

Terwijl u van een heerlijk dessert geniet wordt alles in gereedheid gebracht voor het, in dit spel, laatste hoogtepunt van de avond: de prijsuitreiking met voor het winnende team het meest begeerde diploma van Nederland: Het team dat pas echt ballen heeft!

Heeft u er ook zo’n zin in om een avondje zonder voorbehoud te lachen om alle vooroordelen van Mars tot Venus en terug? Neem contact op en we bespreken het!

Wat is inbegrepen bij het Jongens tegen de Meisjes Dinerspel in Amsterdam?

Naast een avond humor en hilariteit zonder politiek correct te hoeven zijn en veel gezelligheid is bij het dinerspel inbegrepen:

  • Locatie in het centrum van Amsterdam
  • Begeleiding
  • Quizmaster
  • Driegangendiner
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goed doel.)

Speelt u liever een ‘Jongens tegen de Meisjes Lunchspel’?

Wij bieden ook de mogelijkheid om het Jongens tegen de Meisjes Dinerspel om te bouwen tot bedrijfsuitje met lunch. Als u contact met ons opneemt bespreken we graag de mogelijkheden om deze hilarische quiz als lunchspel te boeken.

Kunt u het Jongens tegen de Meisjes Dinerspel in Amsterdam ook combineren met andere activiteiten?

Door de diverse mogelijkheden en de planning rond het diner is het Jongens tegen de Meisjes Dinerspel prima te combineren met een leuk middagprogramma, zoals een typisch Amsterdamse activiteit of een mooie vaartocht. Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het Jongens tegen de Meisjes Dinerspel kunt u ook als bedrijfsuitje boeken in Den Haag, Utrecht en Den Bosch.


Pers.Prijs
> 50€ 52,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 56,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 59,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.