Kookworkshop in het KookTheater van Amsterdam

Prijs vanaf € 64,50 p.p. excl. BTW

Onze kookworkshop vindt plaats in het Kooktheater. Een prachtig moderne faciliteit in de catacomben van het TOBACCO Theater, gelegen aan de Nes 75 in hartje Amsterdam. Hier ontdekt u welke keukenprinsen en -prinsessen er onder uw collega’s schuilen. Ook krijgt de teambuilding een boost, want onder leiding van onze chef-kok gaat u aan de slag om samen een heerlijk viergangendiner te bereiden. Wees niet bang voor ‘kokkerellen tussen de schuifdeuren’ want de ambitie van onze chef-kok ligt op restaurantkwaliteit. Bent u ook zo benieuwd of het gerucht waar is dat er collega’s zijn die het water nog aan laten branden? Vindt het uit en vraag meer informatie over deze even leuke als smakelijke workshop.

Wat kunt u van de kookworkshop verwachten?

Onze chef-kok heet u welkom in het prachtig modern vormgegeven KookTheater. Zodra u allemaal uw eigen schort heeft voor gedaan legt de chef-kok zijn plannen voor de avond uit. Vervolgens wordt u in vier teams verdeeld en gaat u de mise en place maken. Na deze voorbereiding zet de chef-kok de borden voor en maakt hij van ieder gerecht een voorbeeld.

Ook maakt hij een voorbeeld van de presentatie, zodat u weet hoe u het gerecht later kunt serveren. Elk team bereidt zo één gerecht en serveert dit ook uit. Het team leert ook om aan de overige tafelgenoten uit te leggen wat ze bij ‘hun’ gang exact gaan eten.

Zo ontstaat de situatie dat er steeds één team aan de slag gaat met een gerecht en de andere teams lekker kunnen bijpraten of natafelen na een genoten gerecht. Al met al duurt het diner op deze manier zo’n 3 tot 4 uur.

Onze chef-kok is er natuurlijk de hele avond bij om eventueel bij te sturen, advies te geven en de organisatie en planning te bewaken.

De workshop is niet voor niets in een KookTHEATER. Daarom wordt het diner gepresenteerd in een gezellige ambiance met knapperend haardvuur. Bij groepen tot 15 personen dineert u aan 1 lange tafel. Zijn de groepen groter, dan kan biedt Wijnproeverij “Vin de Nes” genoeg ruimte om uitgebreid te tafelen. We besluiten deze theatrale kookworkshop met een kopje koffie of thee.

Bent u ook zo nieuwsgierig naar de kookkunsten van uw collega’s of verkneukelt u zich al op de leukste bloopers? Neem dan contact met ons op en vraag meer informatie!

Wat is inbegrepen bij de kookworkshop in het KookTheater?

Naast een gezellige avond, ongedwongen teambuilding waarbij u samen een maaltijd bereidt en heel veel plezier is deze kookworkshop inclusief:

  • Gebruik van ons prachtige Kooktheater
  • Professionele begeleiding
  • Alle benodigdheden en ingrediënten
  • Viergangendiner
  • Koffie/thee toe

Uiteraard vragen we vooraf naar speciale (di)eetwensen.

Zijn er mogelijkheden om de kookworkshop te verrijken of te combineren met andere activiteiten?

Jazeker, het Tobacco theater kent ook een grote theaterzaal. Op verzoek en afhankelijk van de planning is het mogelijk om het diner daar te nuttigen. Dit is direct een mooie gelegenheid om het diner te combineren met een mooi optreden of gezellige live muziek. Aangezien het programma van de kookworkshop helemaal op de avond gericht is, is het wellicht leuk om dit groepsuitje te combineren met een gezellige, voorafgaande borrel, een actief stadsspel of rondvaart. Een ander leuk idee is om na het heerlijke diner nog wat na te tafelen, te borrelen of een klein feestje te geven. Als u contact met ons opneemt helpen wij u graag bij het binnen uw budget samenstellen van het meest passende arrangement op maat.

Hoewel ons prachtige KookTheater echt alleen in Amsterdam te vinden is kunt u ook een professionele kookworkshop volgen in Den Haag of Den Bosch.


Pers.Prijs
> 25€ 64.50 p.p. excl. BTW
15 - 24€ 67.50 p.p. excl. BTW