La Casa de Papel | VR Escape spel Amsterdam

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

O bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao!

Wie kent de hitserie La Casa de Papel nou niet?! Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl crimineel meesterbrein El Profesor de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren.

Word jij de nieuw Tokio tijdens dit spannende VR – La Casa de Papel –  spel in Amsterdam of op kantoor?

Stap nu zelf in de rol van Tokio, Rio, Denver of Helsinki. Bent u de perfecte bankrover? Beschikken jullie over de juiste kwaliteiten om de Rijksmunt van Madrid met een geniaal plan te beroven van vele miljoenen euro’s? Om daar achter te komen speelt u deze spannende en uitdagende VR Dinergame La Casa de Papel | Dinero.

Is jullie gezelschap vrienden of collega’s stressbestendig genoeg en beschikken jullie over voldoende teamspirit, creativiteit en snelheid? El Profesor daagt jullie uit met opdrachten in virtual reality, zodat jullie samen het perfecte team vormen om de kluis te openen en het geld te stelen.

Hoe werkt dit VR spel voor groepen?

Dit nieuwe VR teamuitje in Amsterdam is geschikt voor 4 tot 6 personen per team. Een ideale game als social break tijdens een meeting en voorafgaand of tijdens een lunch / diner.

El Profesor heeft jullie geselecteerd als nieuwste leden van het verzet en wil testen of jullie geschikte kandidaten zijn voor zijn nieuwste plannen. Allereerst wil hij zien of jullie het hoofd koel kunnen houden tijdens een heuse bankberoving in de digitale ‘VR-wereld’. Teams die hier beter presteren zullen een voordeel krijgen tijdens het tweede deel van zijn test. Een bankberoving is namelijk pas succesvol als je er ook mee weg weet te komen! Een mysterieuze koffer die El Profesor heeft achtergelaten bevat aanwijzingen om u hierbij te helpen. Weet uw team de aanwijzingen van El Profesor als eerste te ontcijferen..?

Per team heb je een VR bril die rouleert en beschik je over attributen / spelmateriaal die je nodig hebt om samen alle uitdagende raadsels op te lossen. Uiteraard nemen we de noodzakelijke  hygiëne maatregelen en zorgen we voor de juiste ontsmettingsmiddelen om de materialen op de juiste manier te reinigen. In de virtuele wereld vindt en ziet u aanwijzingen, die nodig en nuttig zijn voor de opdrachten aan de teamtafel in de ‘normale’ wereld. Overleg en samenspel zijn essentieel voor een goed teamresultaat en misschien wel de overwinning.

We adviseren het 120 minuten durende escape spel te spelen voorafgaand aan een lunch of diner of na afloop van een zakelijke bijeenkomst als social game. Genoeg tijd dus om na de strijdbare teamgame aan tafel onder het genot van een drankje en mogelijk een driegangendiner de gekozen tactiek te delen met uw collega’s. Ook kan dit uitdagende virtual reality spel in Amsterdam ingedeeld worden in rondes tussen de gangen van de lunch of het diner. We horen graag wat uw voorkeur heeft.

La Casa de Papel VR dinerspel in Amsterdam of op eigen kantoor is inclusief:

– Professionele entertainer
– Spelmaterialen + VR bril per team
Driegangendiner in horeca-locatie te Amsterdam
– Prijsuitreiking met prijs voor winnende team
– Teambuilding
– 90 minuten pure speeltijd

Pers.Prijs
> 50€ 53,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 57,50 p.p. excl. BTW
18 - 29€ 61,50 p.p. excl. BTW

Dit uitje is te boeken op iedere locatie in Nederland en in alle grote steden, zoals Utrecht, Den Haag, Haarlem, Alkmaar en Den Bosch.

Is dit VR teamuitje in Amsterdam ook mogelijk zonder diner op eigen locatie?

La Casa de Papel – Dinero is een teamspel dat ook ingezet kan worden op alle locaties waar rekening gehouden wordt met de richtlijnen van de RIVM. Tijdens of voorafgaand aan een borrel of lunch, als social meeting breaker en op eigen locatie / kantoor! Tijdsduur is ongeveer 90 minuten. Zie hieronder de prijzen voor alleen de game, uiteraard met onze professionele begeleiding en materialen. Vraag zonodig ook naar onze locatie suggesties.


Pers.Prijs
> 30€ 24,50 p.p excl. BTW
18 - 29€ 27,50 p.p excl. BTW
Met minder dan 18 personen boeken, is mogelijk. U betaalt dan het minimale basisbedrag dat gelijk is aan 18 personen. Neem gerust contact op voor meer informatie.