Maffiaspel Maffia XXL – Is uw team de volgende Capi?

Prijs vanaf € 29,50 p.p. excl. BTW

Het maffiaspel MaffiaXXL maakt de ware Don Corleone of Scarface in uw collega’s los. Heeft u de rust van de oude Don of knalt u uw tegenstander het liefst á la Tony Montana in stukjes? Dit is een van de weinige mogelijkheden om ongestraft aan de top te komen van het grootste misdaadsyndicaat ter wereld, de Maffia. In dit spel leert u of u uw tegenstander net zo medogeloos te lijf kan gaan als uw concurrentie of hoe ver u uw snode verleidingskunsten wilt inzetten om de macht te krijgen. Dit alles om de heerschappij over de Amsterdamse maffia in handen te krijgen. Zeg ‘hasta la vista’ tegen uw collega’s en wordt de volgende Don van Amsterdam. Uw eerste stap op weg naar de top van de Amsterdamse maffia zet u door contact met ons op te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

Hoe werkt het maffiaspel Maffia XXL?

Gezamenlijk komt u naar de startlocatie. Na dat u in twee groepen bent verdeeld blijkt u ineens samen met uw collega’s een maffiafamilie te vormen. De andere groep is een rivaliserende clan en ineens is uw favoriete collega lid van die rivaliserende familie. Uw team is namelijk een maffiafamilie die de straten van Amsterdam teistert met geweld in de strijd om die ene plek. Het leiderschap over de Amsterdamse maffia. Money never goes to prison dus alle middelen zijn geoorloofd om de top te bereiken. Illegale praktijken, wraak en wantrouwen, alles mag u inzetten om te winnen. Let wel op, de andere familie doet ongetwijfeld hetzelfde. Daarom moet u de rijen in uw familie gesloten houden en steeds de heilige Omerta in acht te nemen.

Het spel leidt uw familie naar plekken in Amsterdam die velen nog niet kennen of waar velen niet durven te komen. Als in een echte Maffia-ontgroening wordt u tijdens dit maffiaspel voortdurend getest met allerlei opdrachten. Alleen door het goed afronden van die opdrachten kan uw team bewijzen een betere en gevaarlijkere familie te zijn dan uw tegenstander. Daarnaast zal uw kennis over het reilen en zeilen in de Cosa Nostra Maffia getest worden.

Zoek maar uit waar de witte bolletjes te koop zijn… Of vindt een Amsterdamse Don Vito en zet hem met uw familie op de foto. Is uw familie “koelbloedig”, of eindigt uw familie koel en bloedig onder de grond? Bent u Cosa Nostra waardig? U mag het bewijzen bij dit zeer interactieve originele teambuilding spel. Uiteindelijk heerst de winnende groep over Amsterdam als Capo di tutti Capi. Uiteraard belonen wij de winnende familie uitbundig!

Bent u klaar voor ‘Once upon a time in Amsterdam’? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Wat heeft het maffiaspel Maffia XXL – u te bieden?

Naast een beroep op uw verscholen criminele kant, creatieve opdrachten en de noodzaak tot samenwerken is het maffiaspel XXL inclusief:

  • Kwalitatief hoogwaardige spelmaterialen
  • Professionele begeleiding
  • Prijs voor het winnende team
  • Prijsuitreiking
  • Eén consumptie per persoon
  • Versnapering voor onderweg

Kun je het maffiaspel Maffia XXL combineren met andere activiteiten of ergens anders spelen?

Na het spel is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Amsterdam bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. Zo kunnen we het spel uitbreiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. We vertellen u graag meer and ‘Make you an offer you can’t refuse!’

Naast het leiderschap over de Amsterdamse maffia rommelt het ook in de toonaangevende maffiafamilies van onder meer Den Bosch en Den Haag.


Pers.Prijs
> 50€ 29.50 p.p. excl BTW
30 - 50€ 32.50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 34.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.