Monopoly Streets Dinerspel in Amsterdam

Prijs vanaf € 62,50 p.p. excl. BTW

Monopoly Streets Dinerspel is het klassieke Monopoly, maar levensecht. Hoe zou het voelen om de Kalverstraat te veroveren of het Rijksmuseum te bemachtigen? Tijdens dit groepsuitje krijgt u de kans om dat e ervaren! Ondertussen kunt u in drie verschillende restaurants genieten van een gang van het heerlijke driegangendiner dat voor u wordt geserveerd. Ik zou ervan genieten want voor u het weet eindigt dit Monopoly Streets Dinerspel voor u in de gevangenis en daar smaakt het eten zeker minder….. Heeft u altijd al eens huur willen vragen aan uw manager of uw directeur achter tralies willen zien terwijl u van een heerlijk diner geniet? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Hoe werkt het Monopoly Streets Dinerspel in Amsterdam?

We ontvangen u op de locatie waar u uw voorgerecht gaat genieten. Voordat u gaat eten legt onze spelleiding het spel uit en wordt u met uw teamgenoten aan tafel gezet. Zo kunt u tijdens het voorgerecht alvast tactiek en overwinningstechniek bespreken. Na het voorgerecht gaan de jassen aan en gaat u met uw team op weg, de eerste straten veroveren. Deze verovert uw team door opdrachten te doen en deze met de camera vast te leggen. Wie heeft als eerste het Leidscheplein in bezit? Zo komt u per team spelenderwijs aan bij de tweede locatie. Daar serveren wij uw hoofdgerecht.

Tijdens het spel vallen er mooie bonussen te verdienen met uw kennis over Amsterdam. die u goed kunt gebruiken bij het eindspel. Ook heeft u nog even de gelegenheid om met uw team de zaken scherp te zetten voor de tweede ronde van het Monopoly Dinerspel, want na het hoofdgerecht gaan de jassen weer aan om de strijd om het vastgoed te vervolgen.

De KANS- en Algemeen Fonds-kaarten zijn we uiteraard niet vergeten. Vervalt uw Bouwverzekering, heeft u een kruiswoordpuzzel gewonnen of heeft de bank een vergissing in uw voordeel begaan? Het Monopoly Streets dinerspel is net zo onvoorspelbaar als het bordspel! Terwijl de strijd toeneemt en u uw collega’s leert kennen als schreeuwerige onderhandelaars, sluwe bankiers of wellustige vastgoedmagnaten gaan we op naar de laatste locatie voor het dessert.

Tijdens het dessert komt het Monopoly diner tot een ontknoping. De vorderingen worden verrekend, bonussen uitgekeerd en de schulden vereffend. Wie is de beste bankier? Welk team heeft gewonnen en welk team kan na het toetje door naar de stadsgevangenis? We weten het tijdens het dessert!

Na het dessert maken we de beste bankier en het beste team bekend tijdens onze prijsuitreiking. Hun prijzen vormen een mooie herinnering aan dit bijzondere bedrijfsuitje.

Wilt u ook kans maken om de landheer van het Leidseplein of Koning van de Kalverstraat te worden? We bespreken de mogelijkheden graag als u contact met ons opneemt!

Wat biedt het Monopoly Streets Dinerspel U?

Naast een spannend potje levend Monopoly, de kennismaking met 3 prachtige restaurants en een avond teambuilding vol humor en plezier is het dinerspel inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Gebruik van fotocamera
  • Driegangendiner op drie verschillende locaties
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team
  • Prijs voor de beste bankier
  • gebruik van spelmaterialen
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)

Speelt u liever het ‘Monopoly Streets lunchspel’?

Wij bieden ook de mogelijkheid om het Monopoly dinerspel in Amsterdam om te vormen tot groepsuitje met lunch. Als u contact met ons opneemt bespreken we graag de mogelijkheden om levend Monopoly als lunchspel te boeken.

Kunt u het Monopoly Streets Dinerspel ook combineren met andere activiteiten in Amsterdam?

Door de diverse mogelijkheden en de planning rond het diner is het Monopoly Streets Dinerspel prima te combineren met een leuk middagprogramma, zoals een typisch Amsterdamse activiteit of een mooie vaartocht. Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het Monopoly Streets dinerspel kunt u ook als groepsuitje spelen in Den Haag, Utrecht en Den Bosch.

 


Pers.Prijs
> 50€ 62,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 64,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 67,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.