Levend Monopoly als Streets Stadsspel – Alles of niets!

Prijs vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Levend Monopoly Streets Stadsspel is het klassieke Monopoly, maar dan door het Uitjesbureau in een nieuw jasje gestoken. Heeft u er altijd al van gedroomd om de Kalverstraat te veroveren of het Rijksmuseum te bemachtigen? Dan is dit uw kans! Ondertussen kunt u elkaar anders leren kennen en controleren of de collega’s die u als bluffer, verleider of bankier of onderhandelaar had ingeschat die eigenschappen ook hebben. Misschien vallen ze wel door de mand en eindigen ze in de gevangenis. Na dit uitje weet u het, want dit spel is alles of niets! Heeft u er nu al zin in om de bank te zijn? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Hoe werkt levend Monopoly?

We verzamelen op een centrale locatie. daar krijgt u de speluitleg en wordt u verdeeld in teams. Elk team moet proberen in real life de verschillende straten en panden in Amsterdam te veroveren. Net als in het echte spel is het de bedoeling zo snel mogelijk zo veel mogelijk bezit te verdienen en de tegenstanders bankroet te spelen. Alle teams worden uitgerust met tablet, Monopoly App en overig spelmateriaal.

Uiteraard is dat niet zo makkelijk want net als in het echte spel komt u regelmatig de KANS- en Algemeen Fonds-kaarten tegen. Bent u jarig, vervalt uw Bouwverzekering of wordt u aangeslagen voor straatgeld? Het Levend Monopoly is zo onvoorspelbaar als het bordspel! Als extra hebben we de diverse bonusvragen waarin we uw teamkennis over Amsterdam testen. Elke gewonnen bonus geeft u een voordeel in het eindspel, dus het is tot het laatst onzeker wie in de stadsgevangenis belandt.

Zoals elk spelletje Monopoly gaat het ook vandaag om macht, geld, creativiteit en samenwerking. Hierdoor leert u uw collega’s kennen. Is uw leidinggevende wel echt een geslepen onderhandelaar? Is de financieel directeur ook de beste bankier? Of is de HR-manager gevoelig voor verleiding? U ontdekt het tijdens het Streets Stadsspel levend Monopoly. In ieder geval leert u tijdens het spel samen werken en elkaar de ruimte te geven want om te winnen moet uw teamspirit op ongekend niveau blijven. Uiteraard is ook de saamhorigheid tussen de teams belangrijk voor een geslaagd bedrijfsuitje. Daar zorgen we na afloop voor als we tijdens een gezellige borrel de winnaars huldigen.

Het is alles of niets vandaag! Wilt u ook kans maken om eindelijk de Kalverstraat te bezitten? We bespreken de mogelijkheden graag als u contact met ons opneemt!

Wat biedt het levend Monopoly Streets Stadsspel – Alles of niets! U?

Naast 3,5 uur bezit van de meest exclusieve delen van Amsterdam en een uniek kijkje in elkaars handelsgeest biedt het levend Monopoly u:

  • Tablet, Monopoly App en overig spelmateriaal
  • Professionele begeleiding
  • Één consumptie per persoon
  • De prijsuitreiking
  • De prijs voor de beste bankier
  • Teambuilding
  • Kennis over de stad

Wilt u de Monopoly-ster in u loslaten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende optie!

Is het levend Monopoly streets stadsspel ook te combineren met andere activiteiten of ergens anders spelen?

Na het spel is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Amsterdam bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. Zo kunnen we het spel uitbreiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. We vertellen u graag meer.

Het levend Monopoly streets stadsspel is ook een perfect bedrijfsuitje in Den Haag of Utrecht.


Pers.Prijs
> 50€ 22.50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 24.50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 28.50 p.p. excl. BTW
15 - 19€ 32.50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.