Moorddiner in Amsterdam | Bloedige Bruiloftsdag

Prijs vanaf € 49,50 p.p. excl. BTW

Dit moorddiner in Amsterdam begint op het moment dat alle deelnemers zijn teruggeroepen naar een gruwelijke plaats delict. Tussen de resten van een 10-jarig huwelijksfeest waar u gisteren allen aanwezig was wacht inspecteur Sanderick (met Cee Kaa). Er is namelijk tijdens dit huwelijksjubileum een afgrijselijke moord begaan. De inspecteur verdenkt u allemaal en het zal niet lang duren voor u elkaar verdenkt. Waarom is de moord gepleegd en welke gewetenloze collega heeft dit gedaan? Hier komt uw ervaring van jarenlang CSI, Baantjer en Flikken Maastricht kijken goed van pas. U moet de inspecteur namelijk overtuigen van uw onschuld en dat kan alleen als de echte dader gevonden is. Probleem is dat de echte dader de inspecteur net zo hard probeert te overtuigen. Wie oh wie is de moordenaar en wie zal hem of haar ontmaskeren? U begrijpt: Cluedo voor professionals!

De enigen die boven alle verdenking staan, zijn koks en bediening. U kunt dus met een gerust hart genieten van het heerlijke driegangendiner dat wordt geserveerd. Heeft u uw speurneus al op? Neem dan contact op en onderzoek de mogelijkheden!

Hoe werkt het moorddiner in Amsterdam?

Na binnenkomst ontvangt u een script en kleding die bij uw personage past. U moet zich direct voorbereiden, want als seksuologe, goddelijk fotomodel, butler of beginnend zangeresje moet u zich in ieder geval professioneel kunnen gedragen om niet door de mand te vallen. Vervolgens wordt u meegenomen, terug naar de plaats delict.

Hier begint inspecteur Sanderick zijn onderzoek. Wie speelt zijn of haar rol als een geboren acteertalent en leidt de inspecteur om de tuin? Wie blijkt een carrière als rechercheur te zijn misgelopen? Het komt allemaal uit tijdens dit spannende en gezellige bedrijfsuitje waar samenwerken, creativiteit, een tikje misleiding en soms ordinaire bluf hand in hand gaan.

Tussendoor denkt de bediening aan de inwendige mens en is er tijd voor een drankje of gang van het heerlijk driegangendiner. De succesratio van inspecteur Sanderinck is tot nu toe 100%. De kans is groot dat ook deze moord nog tijdens uw bedrijfsuitje wordt opgelost als u hem voldoende steunt. Daarom hebben we alvast een prijsuitreiking met passende prijs voorbereid voor de echte inspecteurs.

Heeft u ook vaak kritiek op de politie en zou u zo’n moord tussen eten en afwas oplossen? Neem dan contact met ons op en bewijs het!

Wat is inbegrepen bij het moorddiner ‘De Bloederige bruiloft’?

Naast een gezellige avond, hilarische verkleedpartijen en absurde alibi’s die garant staan voor een overdosis teambuilding is het moorddiner inclusief:

  • Professionele entertainer
  • gebruik van kleding/attributen
  • Script
  • Zaalhuur
  • Uitgebreid driegangendiner
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (De winnaars kiezen gezamenlijk een goed doel.)

Heeft u liever een moorddadig lekkere lunch tijdens het rechercheren?

Wij bieden ook de mogelijkheid om het moorddiner Bloederige Bruiloft om te bouwen tot bedrijfsuitje met lunch. Als u contact met ons opneemt bespreken we graag de mogelijkheden om dit moorddiner als lunchspel te boeken.

Kunt u het moorddiner combineren met andere activiteiten in Amsterdam?

Door de diverse mogelijkheden en de planning rond het diner is Moorddiner de bloederige bruiloft prima te combineren met een leuk middagprogramma, zoals een typisch Amsterdamse activiteit of een mooie vaartocht. Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het moorddiner de Bloederige Bruiloft kunt u ook als groepsuitje spelen in Den Haag, Utrecht en Den Bosch.


Pers.Prijs
> 50€ 49,50 p.p excl. BTW
30 - 49€ 54,50 p.p excl. BTW
15 - 29€ 58,50 p.p excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.