Het stadsspel ‘Moordspel in Amsterdam’

Prijs vanaf € 29,50 p.p. excl. BTW

Dit moordspel laat u kennis maken met uw collega’s binnen uw bedrijf en de binnenstad van Amsterdam zoals u ze nog niet kende. Speurt uw boekhouder net zo goed naar clues als naar bonnetjes? Gooit uw secretaresse haar vrouwelijke charmes niet alleen in de strijd voor de klanten maar ook voor de ontmaskering van een moordenaar? Leidt uw directeur het spel beter dan de recherche? Terwijl u daarachter komt leiden de opdrachten u dwars door het toneel van menig misdaad, de binnenstad van Amsterdam. Helpt u het onderzoek op gang? Speur nu mee en vraag meer informatie om dit spannende moordspel als bedrijfsuitje te ontmaskeren.

Hoe werkt het stadsspel ‘Moordspel in Amsterdam’?

De recherche van bureau Koudenhorn staat u op te wachten. Vannacht is de roemruchte prostituee Candy op mysterieuze wijze vermoord en de recherche zit met de handen in het haar. Haar lichaam is gevonden in de gracht en er zijn drie verdachten: een schuldeiser, een pooier en een oude bekende van Candy. Verder tast de recherche nog in het duister. Nadat de rechercheurs de laatste informatie hebben gedeeld wordt u opgedeeld in teams. Elk team wordt de stad in gestuurd om zoveel mogelijk onderzoeksvragen te beantwoorden.

Wie is er schuldig bij deze moord? En waar is al het geld van Candy gebleven? Is er een verband met de eerder gepleegde moorden? Was het geld eigenlijk wel van Candy? En zit de recherche wel op het goede spoor? De antwoorden op deze openstaande dossiervragen kunt u verdienen door het beantwoorden van vragen en het uitvoeren van opdrachten tijdens uw speurtocht naar de dader door de Amsterdamse binnenstad.

Uiteraard is de bedoeling van dit alles dat u het dossier compleet maakt en de moordenaar ontmaskert. Het team dat dit het snelste doet wordt tijdens de prijsuitreiking in het zonnetje gezet en namens het rechercheteam van Koudenhorn op passende wijze beloond.

Heeft u uw roeping als speurneus gemist? Vraag meer informatie aan over dit moordspel en kom het bewijzen!

Wat is inbegrepen bij het stadsspel ‘Moordspel in Amsterdam’?

Naast inzicht in de recherchevaardigheden van uw collega’s, kennismaking met de Amsterdamse binnenstad, spanning en veel gezelligheid is dit moordspel inclusief:

  • Spelprogramma
  • Professionele entertainer
  • Één consumptie per persoon
  • Een versnapering
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team

Kunt u het stadsspel ‘Moordspel in Amsterdam’ combineren met andere activiteiten of elders spelen?

Na het ontmaskeren van de dader is het leuk om de ontknoping van de zaak met te vieren tijdens een gezellige borrel of lekker etentje. Amsterdam bruist en wij kennen de mogelijkheden. Graag nemen wij u alle organisatie uit handen en maken het moordspel af met een gezellige borrel en lekker diner. Als u contact met ons opneemt kunnen we direct uw wensen bespreken.

Dit spannende moordspel kunt u ook spelen in Den Haag, Utrecht of Den Bosch.


Pers.Prijs
> 50€ 29.50 p.p. excl BTW
30 - 50€ 32.50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 34.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.