Wie is de Mol – dinerspel met mollen aan tafel!

Prijs vanaf € 52,50 p.p. excl. BTW

Een dinerspel staat altijd garant voor lekker eten en dolle pret, maar in dit geval wordt het Wie is de Mol diner in Amsterdam tijdens uw groepsuitje al dagen van tevoren bekokstoofd. Sommige groepsleden zullen namelijk oh zo nonchalant meedoen met de voorpret en gezellig aanschuiven maar zijn al dagen van tevoren in de weer om te verzinnen hoe ze hun teamleden kunnen verschalken. In plaats van lekkere gerechten bereiden ze list, bedrog en wantrouwen voor. Ter geruststelling, de kookkunsten van de brigade die uw overheerlijke diner bereidt zijn volledig te vertrouwen. Heeft u zin om als groepsuitje te dineren met onvervalste mollen aan tafel? Neem dan nu contact met ons op en schuif aan!

Hoe werkt het dinerspel ‘Wie is de Mol’ in Amsterdam?

Net als anders bereidt u zich voor op een gezellig groepsuitje en heerlijk diner. Sommige groepsleden hebben naast de reservering in hun agenda een dubbele agenda. Zij zijn namelijk vantevoren door onze professionele hoofdmol geïnstrueerd om dit diner eens uitgebreid te saboteren, maar… De niets vermoedende groep wordt ontvangen en een eerste drankje geserveerd. Met het drankje worden de regels uitgelegd en gaat het dinerspel Wie is de Mol van start. De volkomen betrouwbare bediening brengt het voorgerecht terwijl u de spanning en het wantrouwen voelt groeien.

Is uw betrouwbare secretaresse links van u ineens een stoorzender? Waarom stelt uw controller zich zo aan en lacht uw binnendienst-collega niet net te hard? Allemaal overpeinzingen die door uw hoofd schieten, terwijl u tegelijk met uw tafelgenoten de opdrachten oplost die u heeft opgekregen. Wie zei dat u vertrouwen moest kweken tijdens een groepsuitje….

Uw gedachten en complottheorieën worden verzet door het heerlijke diner dat geserveerd wordt. Eet smakelijk!

Zodra de tafel is afgeruimd gaan we door. Op zoek naar de winst en de Mol. Langzaam aan wordt de winnaar bekend en krijgt u steeds meer vertrouwen in uw ontmaskering van de Mol. Dat lachje, het glas dat hij of zij per ongeluk omstootte, of die te makkelijke vraag die hij niet kon beantwoorden….. Hij moet het zijn! We sluiten dit groepsuitje uiteraard af met de bekendmaking van de Mollen en de winnaars. Had u het goed geraden?

Heeft u ook zin in een groepsuitje waar achterdocht en vertrouwen, competitie en gezelligheid en spanning en humor hand in hand gaan? Schuif dan nu aan en neem contact met ons op.

Wat is er inbegrepen bij het Wie is de Mol Dinerspel?

Naast veel gezelligheid en ontspanning, heerlijk dineren en veel complotten in intriges is het Wie is de Mol dinerspel inclusief:

 • Professionele entertainer
 • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
 • Mollen worden vooraf benaderd en ingelicht
 • Zaalhuur
 • Driegangendiner
 • Prijsuitreiking en bekendmaking van de Mollen
 • Prijs voor het winnende team
 • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goed doel.)

Extra’s:

Voor groepen van 50 personen of meer breiden wij het dinerspel daarbij uit met:

   • Persoonlijke uitnodiging voor de deelnemers (groepen > 50 personen).
   • Exclusieve foto-site met foto’s van uw uitje (groepen > 50 personen).

Speelt u liever een ‘Wie is de Mol lunchspel’?

Wij bieden ook de mogelijkheid om het Wie is de Mol dinerspel in Amsterdam om te vormen tot groepsuitje met lunch. Als u contact met ons opneemt bespreken we graag de mogelijkheden om Wie is de Mol als lunchspel te boeken.

Kunt u het Wie is de Mol dinerspel ook combineren met andere activiteiten?

Door de diverse mogelijkheden en de planning rond het diner is het Wie is de Mol dinerspel prima te combineren met een leuk middagprogramma, zoals een typisch Amsterdamse activiteit of een mooie vaartocht. Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het Wie is de Mol dinerspel kunt u ook als groepsuitje spelen in Den Haag, Utrecht en Den Bosch.


Pers.Prijs
> 50€ 52.50 p.p. excl. BTW
20 - 49€ 56.50 p.p. excl. BTW
15 - 19€ 59.50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.