Wie is de Mol – Quiz in Amsterdam

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Een quiz in Amsterdam waar sabotage, verraad, dwaalsporen en verkeerde benen volkomen legitiem zijn. Dat is onze Wie is de Mol quiz. Welke collega kan het beste onwetendheid veinzen? Welke directeur sluit zonder problemen een ‘bondje’ met de vijand als het moet en wie gedraagt zich opvallend onopvallend? Uiteraard slaat de Mol op de meest onverwachte momenten toe. Dit kan omdat hij of zij al voor het bedrijfsuitje is ingelicht over de rol, de spellen en de beste trucs om te manipuleren. Wees gewaarschuwd, de Mollen zijn al onder u voordat het feest begonnen is. Wellicht is degene die meer informatie vraagt over de spannendste quiz in Amsterdam wel onze eerste keuze? Test het maar!

Hoe gaat de meest valse Quiz in Amsterdam in zijn werk?

U verzamelt bij een gezellige locatie in Amsterdam. Spannend, want de Mollen zijn dan al onder u. Onze quizmaster legt het spel uit en vanaf dat moment is iedereen verdacht. Uw gezelschap wordt in teams opgedeeld en aan tafel gezet. Eén van uw collega’s die zich lachend bekend maakt en lekker meedoet is de Mol en er dus op uit om uw teamprestatie te saboteren. Net als op het werk is betrouwbaarheid en teamgeest belangrijk. Door middel van onverwachte vragen en spannende opdrachten is het aan u om de Mol in uw team te ontmaskeren.

Iedereen houdt elkaar in de gaten en om de Mol te vinden gaan de teamleden vaak ver. Laat u daarom niet aftroeven door middel van list en bedrog. Hoogmoed, afgunst, dubbelspel en wantrouwen wisselen elkaar in rap tempo af. Weet u het antwoord niet? Pas op, zo maakt u zich verdacht! Weet u veel antwoorden? Oeps, alweer verdachte!

De quiz wordt op het scherpst van de snede gespeeld. No mercy is het credo! Elimineert u de Mol in uw team als eerste? Dan belonen we dat na afloop van het spel met een ludieke prijs die tijdens een gezellige prijsuitreiking wordt uitgedeeld.

Heeft u ook zin om uw team voor eens en voor altijd Mollenvrij te maken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Wat is inbegrepen bij de ‘Wie is de Mol’ Quiz in Amsterdam?

Naast veel intriges en vals spel, gezelligheid en hilarische opdrachten is deze quiz in Amsterdam inclusief:

  • Voorafgaande selectie en briefing van de Mol(len)
  • Gebruik van een leuke horecalocatie in het centrum van Amsterdam
  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team
  • Één consumptie per persoon
  • Mollen worden vooraf benaderd en ingelicht

Voor grote groepen (groepen >50 personen) is deze quiz in Amsterdam ook inclusief:

Kun je de Wie is de Mol quiz in Amsterdam combineren met andere activiteiten of ergens anders spelen?

Na de quiz is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Amsterdam bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. Zo kunnen we het spel uitbreiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. We vertellen u graag meer.

De Ontdek de Mol quiz is ook een perfect bedrijfsuitje in Den Haag, Utrecht en Den Bosch.


Pers.Prijs
> 50€ 24.50 p.p. excl BTW
15 - 50€ 27.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.