Ontdek de Mol – Stadsspel in Amsterdam!

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Als u dit bedrijfsuitje organiseert weet u zeker dat sommige collega’s wel heel lang plezier hebben. Zij zijn namelijk al dagen van tevoren door ons benaderd om de Mol te zijn tijdens dit stadsspel vol wantrouwen, dwaalsporen en ‘bondjes’. Zonder dat iemand het weet zijn zij zich aan het voorbereiden. Wij hebben hen alvast verteld welke spellen er gespeeld gaan worden en alvast wat sabotagetips gegeven. Heeft u het gevoel of er al iemand met u meekijkt? Dat kan kloppen, want de Mol observeert, bespioneert en plant hoe hij zijn team kan misleiden…. Tijdens het spel is het uw beurt. Hoe snel kunt u de Mol ontmaskeren? Ziet u het verschil tussen onhandigheid en sabotage, meedenken en misleiding? Test het en neem contact met ons op voor meer informatie!

Hoe werkt het stadsspel ‘Ontdek de Mol’?

Men zegt wel eens dat een beeld meer zegt dan 1.000 woorden. Daarom bieden wij u onderstaand filmpje aan.

In dit spel doet uw team mee aan een speciale aflevering van Wie is de Mol. We verzamelen op een centrale locatie waar na een korte uitleg en introductie uw gezelschap in teams wordt verdeeld. Per team gaat u aan de slag om opdrachten, uitdagingen, spellen en hersenkrakers te maken en dat…… midden in Amsterdam. Pas echter op, want de vooraf ingelichte en dus goed voorbereide Mollen zijn onder u om u dwars te zitten.

Stressbestendigheid, lef, gevoel voor humor, inzicht maar vooral mensenkennis is wat u nu nodig heeft om als beste team te eindigen. Aan het eind van het spel verzamelt u zich en worden de Mollen onthuld. Heeft uw team de Mol ontmaskerd of was u toch misleid?  Met de prijsuitreiking voor beste team en beste Mol sluiten we dit fantastische stadsspel af.

Heeft u ook al zin om uw collega’s met list en misleiding te verleiden of bent u vastbesloten de Mol als eerste te ontmaskeren? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is inbegrepen bij het Ontdek de Mol Stadsspel?

Naast spanning, strijd, gezelligheid, hilariteit, misleiding, bedrog en een teambuilding samenwerken onder stress is het Ontdek de Mol stadsspel inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking met oorkonde voor de beste Mol en het beste Team
  • Versnapering voor onderweg
  • Één consumptie per persoon
  • benadering en briefing van de Mollen vooraf

Kun je het Ontdek de Mol stadsspel combineren met andere activiteiten of ergens anders spelen?

Na het spel is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Amsterdam bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. Zo kunnen we het spel uitbreiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. We vertellen u graag meer.

Het Ontdek de Mol stadsspel is ook een perfect bedrijfsuitje in Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Den Bosch.


Pers.Prijs
> 50€ 24.50 p.p. excl BTW
30 - 49€ 27.50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 31.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.