Het AR Pubquiz Dinerspel in Amsterdam

Prijs vanaf € 59,50 p.p. excl. BTW

Het pubquiz dinerspel van Uitjesbureau met Augmented Reality is beslist de meest verrassende en vernieuwende pubquiz die u ooit heeft gezien. Dit is quizzen anno 2018, bent u er klaar voor? Maakt u zich geen zorgen als de hippe nieuwe technieken van deze tijd nog onwennig zijn. Uw onuitputtelijke kennis van muziek, politiek, sport, muziek en geschiedenis komt nog steeds uitstekend van pas bij de vragen en opdrachten die u voor uw kiezen krijgt… De teamtablet is bij deze innovatieve pubquiz nodig om sommige aanwijzingen te verzamelen in Augmented Reality. Alleen op die manier is het mogelijk om er met de winst vandoor te gaan!

Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk dan onze trailer!

Hoe verloopt het AR Pubquiz Dinerspel in Amsterdam?

Wij verwelkomen de groep in een karakteristiek Amsterdams restaurant of café. De opgezette teamtafels en tablets liggen al klaar wat het doel van de avond al snel duidelijk maakt. Welk team heeft de benodigde kennis en samenwerking skills in huis om de AR pubquiz beker mee naar huis te nemen? Deze innovatieve pubquiz bevat nog steeds de wel bekende pubquiz thema’s. Vragen en opdrachten met allerhande onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films, en nog meer komen voorbij. Echter, langzaam maar zeker worden de vragen moeilijker… U zult merken dat er hulpmiddelen nodig zijn om tot de juiste antwoorden te komen. De teamtablet is dan nodig om via Augmented Reality bepaalde aanwijzingen te ontcijferen, maar pas op! De tijd loopt. In deze digital AR pubquiz komt het aan op kennis, maar zeker ook op snelheid en teamcommunicatie.

De tijd vliegt als het gezellig is, dus voor u het weet pauzeert het spel om uw gezelschap de kans te geven om te genieten van een heerlijk voorgerecht en even gezellig bij te kletsen met uw tafelgenoten. Ook een belangrijk onderdeel van ieder bedrijfsuitje!

Zodra de tafels weer zijn afgeruimd breekt de Quizkoorts weer uit. De opdrachten en onmogelijke weetjes-vragen schieten weer voorbij totdat ineens het hoofdgerecht op tafel staat of de heerlijke barbecue gereed is (uw keuze stemmen wij vooraf af). Het hoofdgerecht is tevens de tweede en laatste pauze in de Pubquiz dinner game. Wilt u met het team nog een klein strategisch overleg houden of nog even opscheppen over uw voorsprong in de tussenstand? Dit is het moment. Of uw team de voorsprong moet verdedigen of de achterstand in moet lopen, het belooft een spannende finale te worden. Met het opdienen van het nagerecht beëindigen we de Pubquiz. Terwijl de jury optelt, aftrekt, vermenigvuldigt, wikt en weegt, geniet u van een heerlijk dessert.

Optioneel: uw vragen en opdrachten tijdens The Pubquiz Dinergame

Wij beschikken zelf over de software en datasets om u een onverwachte en hilarische Pubquiz Dinnergame te verzorgen. Onze software kan werken met allerlei formaten computerbestanden. Daarom kunnen wij na overleg en op uw verzoek de vragen en opdrachten ook programmeren rondom uw bedrijf, thema, jubileum of andere bijzondere gelegenheid waarvoor u dit bedrijfsfeest laat organiseren. Ook is een themaquiz mogelijk zoals een 90’s-Quiz, een Culinaire Quiz of een Muziekquiz!

Heeft u ook wel eens zin om uw normaal gesproken nutteloze kennis nuttig te maken? Boek dan The Pubquiz Dinergame en neem contact op voor meer informatie!

Wat heeft het Pubquiz Dinerspel te bieden?

Naast een hilarische avond, onverwachte quizvragen en opdrachten, heerlijk eten en een bedrijfsuitje dat het onderlinge vertrouwen versterkt is The Pubquiz Dinnergame inclusief:

  • Gebruik van een typisch Amsterdamse locatie
  • Enthousiaste en professionele pubquiz presentator
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Teamtablet waarin vragen/opdrachten beantwoord moeten worden
  • Elementen van Augmented Reality (AR elementen zijn beschikbaar voor onze pubquiz dinerspellen vanaf 23 november)
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Driegangendiner of BBQ-buffet (vooraf in overleg af te stemmen)
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goed doel.)

Speelt u liever het ‘Pubquiz lunchspel’?

Wij bieden ook de mogelijkheid om het Pubquiz dinerspel in Amsterdam om te vormen tot bedrijfsuitje met lunch. Als u contact met ons opneemt bespreken we graag de mogelijkheden om de Pubquiz als lunchspel te boeken.

Kunt u het Pubquiz Dinerspel ook combineren met andere activiteiten?

Door de diverse mogelijkheden en de planning rond het diner is het Pubquiz Dinner spel prima te combineren met een leuk middagprogramma, zoals een typisch Amsterdamse activiteit of een mooie vaartocht. Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het pubquiz dinerspel kunt u ook als bedrijfsuitje boeken in Den Haag, Utrecht en Den Bosch.


Pers.Prijs
> 50€ 59,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 62,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 64,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.