Ranking the Stars van kantoor – Ranking the Colleagues Quiz!

Prijs vanaf € 23,50 p.p. excl. BTW

Als u ‘Ranking the stars?’ kent kunt u zich voorstellen hoe het voelt als u met uw collega’s plaats mag nemen. Waar ‘Ranking the stars’ in het teken staat van BN-ers staat ‘Ranking the colleagues’ in het teken van de BC-ers, oftewel de bekende collega’s. Aan de hand van deze doldwaze en hilarische quiz komt u wellicht wel meer over elkaar te weten dan u zou willen. Hoe ranken zij u en met welke collega bent u van plan nog een ranking-appeltje te schillen? Ranking the colleagues is het bedrijfsuitje waarbij u uw collega’s op een hilarische manier bijzonder goed leert kennen. Zeker omdat de quiz helemaal op maat te maken is. Heeft u nu al wat typerende opmerkingen in gedachten om collega’s te ranken? Neem dan nu contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Hoe werkt de Ranking the colleagues Quiz in Amsterdam?

De Ranking the colleagues quiz begint met veel voorpret. Al voordat het bedrijfsuitje in Amsterdam begint, mailen wij alle deelnemers een digitale vragenlijst die zij in ‘moeten’ vullen. De antwoorden gebruiken wij ter voorbereiding van de quiz en het maken van een beeldende presentatie.

Het eigenlijke bedrijfsuitje begint met ontvangst door onze presentator. Na een korte introductie en speluitleg gaat uw bedrijfsuitje van start. U speelt zowel in teams als individueel en het is uiteraard bekend dat u moet proberen zo veel mogelijk over uw collega’s te weten (te komen). Wees gewaarschuwd; Alles komt op tafel tijdens dit hilarische bedrijfsuitje! Degene die zijn of haar collega’s het beste kent is de winnaar en ontvangt een prachtige prijs!

Optioneel: een Ranking the colleagues Quiz op maat!

Standaard hebben wij een onuitputtelijke hoeveelheid vragen en uitgekiende software om de ‘ranking the colleagues’ Quiz tot een ongekend succes te maken. Samen met u kunnen we de vragenlijst echter ook helemaal op maat maken en inrichten. Zo delen we de quiz in op uw thema en kunnen we helemaal inspelen op bijvoorbeeld een jubileum, fusie, productlancering of andere belangrijke ontwikkeling in uw bedrijf.

Bent u ook benieuwd welke collega u heel hoog en vals rankt op de vraag: “bezoekt u wel eens een naaktstrand?” Wij vertellen u graag meer als u contact opneemt.

Wat heeft de Ranking the Colleagues Quiz in Amsterdam te bieden?

Naast hilariteit, sportieve informatie en alle munitie om na het bedrijfsuitje een echt leuk gesprek aan de koffieautomaat te beginnen is deze quiz inclusief:

  • Huur horecalocatie in Amsterdam
  • Presentator
  • Digitale vragenlijsten
  • Op maat gemaakte presentatie met bedrijfslogo en lay-out
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking met prijs voor winnende team
  • Eén consumptie per persoon
  • Naar uw keuze op maat gemaakte quizvragen.

Kun je de Ranking the Colleagues Quiz combineren met andere activiteiten?

Na deze hilarische quiz is het natuurlijk hartstikke leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Amsterdam bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. Zo kunnen we het spel uitbreiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. Bel of mail; we vertellen u graag meer.

Aangezien u deze hilarische quiz ook kunt spelen in onder meer Den Haag, Utrecht of Den Bosch is de Ranking the Colleagues quiz ook erg geschikt voor bedrijven met meerdere vestigingen.


Pers.Prijs
> 50€ 23.50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 26.50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 29.50 p.p. excl. BTW
15 - 19€ 32.50 p.p. excl. BTW