Ranking the Battle – Dinerspel Amsterdam

Prijs vanaf € 52,50 p.p. excl. BTW

Het Ranking the Battle Dinerspel is Ranking the stars. Alleen hier vragen de BN’ers elkaar niet het hemd van het lijf maar uw collega’s. Hun diepste geheimen en vreemdste gewoontes komen boven water. Doordat we alle vragen en opdrachten op maat kunnen samenstellen is dit bedrijfsuitje in Amsterdam ook ideaal om uw bedrijf te Ranken of een nieuw product dat u wilt lanceren. Dit alles tijdens een heerlijk driegangendiner. Uiteraard vergeten we niet de winnaars in het zonnetje te zetten. Bent u ook zo benieuwd hoeveel procent van de collega’s vroeger spijbelde? Informeer nu naar de mogelijkheden en u komt het vast te weten!

Hoe werkt het Ranking the Battle Dinerspel in Amsterdam.

We ontvangen u in een van de gezellige, karakteristieke restaurants die Amsterdam rijk is. Nadat de gastheer van vanavond een korte introductie heeft gegeven en de spelregels heeft uitgelegd verdelen we u in teams. Daarna gaan we direct van start met de eerste ronde.

Als het voorgerecht wordt opgediend eindigt de eerste ronde. Tijdens het heerlijke voorgerecht maakt de spelleider de tussenstand bekend. Zo wordt het vuurtje een beetje opgestookt en dagen we u uit om tijdens de tweede ronde, die na het voorgerecht begint, nog meer uit de kast te halen.

De tweede ronde duurt totdat het hoofdgerecht wordt opgediend en wij weten zeker dat u dan uw tafelgenoten met hele andere ogen bekijkt. Genoeg stof voor een gezellig gesprek dus! Om iedereen aan te sporen om nog één keer alles in de strijd te werpen volgen de tussenstanden. Daarna volgt de afsluitende derde ronde waarin u alle humor, strijdvaardigheid en valse trucjes in de strijd mag werpen voor door velen zo fel begeerde titel van beste Ranking the Battle team. Al was het maar vanwege de vele omkoopmiddelen die we als prijs uitreiken tijdens de afsluitende prijsuitreiking.  U verlaat het strijdtoneel uiteindelijk met een geheel andere kijk op uw collega’s en een boost voor uw teambuilding

Hoe rankt u uw directeur bij de vraag wie er vroeger als laatst gekozen werd bij het voetbal? Hoeveel van uw collega’s hebben wel eens gefantaseerd over een vluggertje op het werk? Vraag dan nu meer informatie over dit hilarische bedrijfsuitje!

Wat is er bij het Ranking the Battle Dinerspel inbegrepen?

Naast veel humor, spanning, heerlijk eten en een boost voor uw teambuilding is het Ranking the Battle Dinerspel inclusief:

  • Gebruik van de locatie
  • Professionele entertainer
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking met prijs voor winnende team
  • (desgewenst op maat gemaakte) Quizvragen
  • Een goed en lekker driegangendiner
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)

Speelt u liever een ‘Ranking the battle’ lunchspel?

Wij bieden ook de mogelijkheid om Ranking the Battle tegen een lagere prijs om te vormen tot bedrijfsuitje met lunch. Als u contact met ons opneemt bespreken we graag de mogelijkheden om deze Ranking Battle als lunchspel te boeken.

Kunt u het ‘Ranking the Battle Dinerspel’ combineren met andere activiteiten?

Door de diverse mogelijkheden en de planning rond het diner is het Ranking the Battle Dinerspel prima te combineren met een leuk middagprogramma, zoals een typisch Amsterdamse activiteit of een mooie vaartocht. Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

het Ranking the Battle Dinerspel kunt u ook als groepsuitje spelen in Den Haag, Utrecht en Den Bosch.


Pers.Prijs
> 30€ 52,50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 57,50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.