Ranking the Battle Quiz in Amsterdam

Prijs vanaf € 27,50 p.p. excl. BTW

Ranking the Battle Quiz. Vandaag gaat u in teamverband op zoek naar antwoorden op de vragen over de gewoontes en leefwijzen van collega’s die u nooit had durven of willen stellen. De BC-ers (bekende collega’s) krijgen de meest onverwachte vragen voorgelegd en moeten daar uiteraard antwoord op geven. Uw team krijgt de kans om in te schatten welk antwoord het zal worden. Let op! Bij het antwoord wordt bekend hoe het team van de tegenstander heeft ingeschat en is er een rondje humoristisch commentaar te verwachten. Welke BC-ers staan elk weekend op het (Karaoke)podium en wie kunt u zomaar tegen het naakte lijf lopen in de sauna? Kom erachter en vraag nu meer informatie aan!

Hoe ziet de ranking the Battle Quiz eruit?

Samen met de organisatie stellen we vooraf de quizvragen samen. Zo kunnen we het spel goed voorbereiden en weten we ook zeker dat de bedrijfscultuur overeind blijft en heilige huisjes heilig blijven. Gezelligheid staat voorop!

Uw presentator heet u van harte welkom op een kenmerkende Amsterdamse locatie en zodra uw gezelschap er klaar voor is volgt een korte speluitleg en teamindeling. Vervolgens gaan we in diverse ronden in teamverband aan de slag. We leggen u de meest originele en onverwachte vragen voor. Terwijl het ene team het goede antwoord verzint, berekent, overlegt of opschrijft gaat het andere team aan de slag met het ranken. Wanneer de BC-ers de vragen hebben beantwoord wordt bekend hoeveel teamleden de vraag goed beantwoord hadden. Het team BC-ers ziet uiteraard wie hen gerankt heeft en hoe goed de ranking was. Een rondje humoristisch commentaar valt dan ook te verwachten.

Zo spelen we een aantal hilarische battles die een schat van informatie over u en uw collega’s oplevert. Aan het eind van het spel bepaalt onze deskundige (maar oh zo beïnvloedbare) jury het beste team. Tijdens de afsluitende prijsuitreiking krijgen zij naast eeuwige roem een originele prijs. Zo duurt de herinnering aan deze hilarische middag of avond in Amsterdam nog wel even voort!

Bent u ook zo benieuwd welke collega een overtuigd nudist is of welke secretaresse vroeger fotomodel was? Tijdens de Ranking the Battle Quiz blijft niets geheim, dus neem contact op en speel mee!

Wat is bij de Ranking the Battle Quiz inbegrepen?

Naast een flinke dosis teambuilding, (te) veel informatie over jouw collega’s, gezelligheid en veel hilariteit is deze jolige quiz inclusief:

  • Op maat gemaakte quizvragen
  • Gebruik van een typisch Amsterdamse locatie
  • Presentator
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking
  • prijs voor het winnende team
  • Eén consumptie per persoon

Kun je de Ranking the Battle Quiz combineren met andere activiteiten?

Na deze hilarische quiz is het natuurlijk hartstikke leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Amsterdam bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. Zo kunnen we het spel uitbreiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. Bel of mail; we vertellen u graag meer.

Aangezien u deze hilarische quiz ook kunt spelen in onder meer Den Haag, Utrecht of Den Bosch is de Ranking the Battle quiz ook erg geschikt voor bedrijven met meerdere vestigingen.


Pers.Prijs
> 50€ 27.50 p.p. excl BTW
30 - 50€ 31.50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 34.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.